Catalyst Global is de grondlegger van zakelijke teambuilding. Het bekroonde bedrijf dat meer dan 25 jaar geleden werd opgericht gebruikt de kracht van intelligent spelontwerp om de cultuur van teams met blijvende resultaten positief te beïnvloeden.

Over Catalyst Global

In 2014 werden 1725 Catalyst teambuilding programma's uitgevoerd met wereldwijd 145,337 deelnemers. Dit succes komt voor uit:

Consistent hoge kwaliteitsnormen op het gebied van producten & levering wereldwijd

Catalyst Global hecht grote waarde aan de kwaliteit van hun producten en de professionele manier waarop deze worden verkocht en geleverd om te voldoe aan de specifieke behoeften van elke klant. Catalyst Global onderhoudt uitgebreide doorlopende trainingsprogramma's voor haar netwerkpartners om excellentie in de verkoop en levering van Catalyst teambuilding programma's te waarborgen. De verschillende Catalyst Teambuilding Network partners delen kennis en de beste werkwijzen op een intern forum en komt jaarlijks bijeen in conferenties om elkaar te ontmoeten.

Wereldwijde productlevering

Het Catalyst Team Building Network is momenteel de grootste ter wereld. Met vertegenwoordigers in meer dan 40 landen wereldwijd heeft Catalyst lokale kennis en expertise in uw regio. Dus, of u nu een reeks evenementen op verschillende plaatsen wilt organiseren of een enkele activiteit waar ook ter wereld, u kunt erop rekenen dat het Catalyst team voor u kan uitvoeren. Catalyst begrijpt de behoeften van multinationale organisaties en kan via haar wereldwijde netwerk van kantoren, uitrusting en personeel, zorgen voor een consistente levering van haar producten tegen concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Innovatie in Productontwikkeling

Catalyst Global creëert innovatieve en creatieve teambuilding producten dankzij uitgebreid onderzoek en ontwikkeling. Catalyst Global houdt de huidige trends in de motivationele psychologie scherp in de gaten en schenkt aandacht aan beproefde technieken voor het creëren van echte veranderingen in bedrijven en past deze wetenschap toe bij de ontwikkeling van hun games. Ze onderzoeken voortdurend hoe zij gebruik kunnen maken van technologie bij het maken van hun producten.  Met een alsmaar groeiende productportfolio ondersteund door enkele van de langste bestaande en beproefde teambuilding producten is Catalyst teambuilding trots op hun uitgebreide klantenkring die regelmatig naar Catalyst terugkomen om de dynamiek van hun teams te verbeteren.

Daarom is Catalyst teambuilding het grootste teambuilding netwerk in zijn soort en levert het de allerbeste teambuilding programma's volgens de hoogste kwaliteitsnormen wereldwijd.

Catalyst Teambuilding – de Katalysator voor duurzame veranderingen in organisaties wereldwijd