About Catalyst Netherlands Header Image

Voor uitmuntendheid is meer dan één persoon nodig - er is een team voor nodig. Een heel goed team! Net als de teams die we je helpen bouwen.

About us

Onze ervaren en professionele medewerkers ontwerpen en leveren inspirerende, uitdagende en leuke teambuilding evenementen die zijn afgestemd op uw gewenste doelen. We zijn er trots op dat wij bewezen origineel en gedreven zijn in ons streven om u te helpen bij het realiseren van duurzame organisatieverandering. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten doordat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe concepten en ideeën. Dit is wat ons ertoe heeft gebracht om een exclusieve licentie voor Catalyst teambuilding producten te nemen.

Waarom Catalyst?

Catalyst Global staat alom bekend als de wereldleider in innovatieve teambuilding met vertegenwoordigers in meer dan 40 regio's wereldwijd.  Ze zijn voortdurend bezig met het creëren en ontwikkelen van nieuwe teambuilding- en motiverende concepten. Catalyst Global is trots op haar aandacht voor detail, hoge leveringsnormen, uitgebreide ervaring en brede portfolio van op maat gemaakte en kant-en-klare programma's. En met een netwerk van meer dan 40 van de beste teambuilding bedrijven wereldwijd zijn zij in staat overal ter wereld teambuilding programma's te leveren met consequent hoge standaarden.

Met u samenwerken

Wij geloven dat sterke teams zijn gebouwd op een fundament van goed leiderschap, communicatie, teamwork en opbouwende feedback. Samen met u bedenken we een teambuilding programma dat aansluit bij de specifieke behoeften van uw team.  Ons team heeft een breed scala van kennis, vaardigheden en ervaring. Wij werken eraan om ervoor te zorgen dat ieder individu in uw team zich verbonden voelt, wat leidt tot betere prestaties en succes.  Daarbij garanderen we dat uw team's ervaringsgerichte leerprogramma uitdagend en constructief zal zijn en blijvende voordelen zal bieden.  

Als u meer wilt weten over hoe wij samen met u een op maat gesneden oplossing kunnen vinden die die het beste past bij de behoeften van uw team, neem dan contact met ons op.