Ontdek hoe we samenwerken met onze klanten om hen te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken door middel van onze innovatieve teambuilding evenementen!

Focus op communicatie en bedrijfswaarden - MTU Maintenance

19 februari 2018

Eventology organiseerde Catalyst Global's The Big Picture voor 400 medewerkers van MTU Maintenance in Richmond, BC, Canada. Met als belangrijkste doelstelling de verbetering van communicatie en bewustwording van bedrijfswaarden en bedrijfscultuur binnen een multinationaal personeelsbestand. Read more..

Teams in Zuid Africa verpletteren het Wereldrecord Beat the Box - DStv Digital Media

13 maart 2017

In februari verpletterden teams van DStv Digital Media het huidige record door 600 teams van over de hele wereld te verslaan. Dream Team Catalyst leidde 6 Beat the Box sessies op 15 and 16 februari. Read more..

Eerste Orchestrate! op het Amerikaanse continent

11 maart 2017

Orchestrate! het Catalyst Global teambuilding evenement dat individuen in slechts 90 minuten in een volledig Orkest verandert, werd onlangs voor het eerst in de westerse hemisfeer gebracht door Eventology, Catalyst Canada. Read more..

Beat the Box in 9 Landen - Continental Engineering Services

23 september 2016

Continental Engineering Services viert het 10 jarig jubileum van hun CES Afdeling met een wereldwijde “Beat the Box” teambuilding activiteit in 9 landen, 11 steden en met 1188 werknemers. Read more..

Two Tribes in Shangri-La's Mactan Resort & Spa - 200 Afgevaardigden Multinational Corporation

25 juni 2015

Catalyst Team Building Philippines ontwierp en leverde een Catalyst Global’s Olympiade-stijl teambuilding evenement, Two Tribes in het Shangri-La’s Mactan Resort and Spa in Cebu City op de Filipijnen. Read more..

Go Team Studie Missie - Dubai Tourism

7 mei 2015

Dubai Tourism hield een Studie Missie groep voor hun leveranciers van de Aziatische markt - China, Zuid Azië & India. Ze nodigden kopers van MICE (Meetings, Incentives, Congressen & Evenementen) en bedrijven uit voor een kennismakingsreis in Dubai. Read more..

Flat Out Formula 1 Met Team Up Evenementen - Turners

28 april 2015

Het wereldberoemde wijnhuis Villa Maria Estate in Nieuw Zeeland was de onwaarschijnlijke plaats voor een Flat Out Formula 1 Grand Prix met deelnemers van Turners. Read more..

Focus op Organisatorische Waarden - Home Retail Group

24 april 2015

Team Building Asia heeft onlangs 1,5 dag deelgenomen aan een serie teambuilding activiteiten gefaciliteerd door Catalyst Global partners in Hong Kong, Team Building Asia. Read more..

Office Products Depot Boom Time - Office Products Depot

3 april 2015

120 Office Products Depot staf medewerkers uit Nieuw-Zeeland hebben onlangs in Trinity Wharf op het noordelijke eiland van Nieuw-Zeeland Tauranga hun Nationale Conferentie gehouden. De organisatoren kozen Team Up Events om voor hen als snelle ijsbreker Boom Time van Catalyst Global te organiseren om het evenement op een hoog niveau te starten! Read more..

Veel energie en plezier met Team Torque - Microsoft

26 maart 2015

Binnen een groep van 36 deelnemers van Microsoft in Ierland gonsde het van opwinding en iedereen sloot zich lachend aan toen ze samen een modelauto bouwden om daarna tegen elkaar te gaan drag racen. Read more..