The greatest award that a company can receive are satisfied customers. Check out what our clients are saying about us.

"Wat het team het leukste vond aan Chain Reaction was de uitdaging om de tafels met elkaar te verbinden. Iets wat vaak een probleem is tijdens het dagelijkse werk: hoe leg je contact met een collega van een andere afdeling. Ik kan Chain Reaction en Catalyst China, Team Building Asia van harte aanbevelen".

Juergen Heise LEHVOSS Shanghai

Wat kan ik zeggen - HET WAS EEN GEWELDIGE DAG! U en uw team heel hartelijk bedankt dat u voor de zoveelste keer onze verwachtingen heeft overtroffen.

Virgin Atlantic Airways

Nogmaals hartelijk dank voor het echt geweldige buitenevenement van vorige week. We hebben zulke geweldige dingen gehoord van de aanwezigen, dat ze er echt van genoten hebben en dat ze het een leuke manier vonden om het programma mee af te sluiten. Ik denk dat we in topvorm zijn voor onze toekomstige evenementen!

Google

Deelnemers aan de Go Team avonturen in Sigulda kwamen met een zeer goed humeur terug! Ze waren verrast door het goed voorbereide, doordachte en op maat aangepaste evenement. Iedereen kon kiezen hoeveel ze wilden lopen en hoeveel dingen ze wilden zien van Sigulda. Rijden met de soft-bob was als de kers op de taart - een perfecte afsluiting van een evenement. Evenals de prijzen. De smakelijke peperkoeken waren geweldig. Iedereen was vol positieve emoties, tevreden met de evenementenorganisatie en een zeer goed bestede dag. Bedankt voor de samenwerking en ik hoop in de toekomst zeker weer samen te kunnen werken.

Evija Dreimane Ernst & Young Baltic

Team Torque was geliefd bij al onze medewerkers en paste perfect in onze teamontwikkeling. Ik hoop binnenkort een nieuw evenement bij jullie te plannen!

Wataniya Telecom
Event: Team Torque

Dit teambuilding evenement was veruit de beste ooit! Dit is geen sinecure en het werd allemaal mogelijk gemaakt door jullie team!

BASF

Het evenement was fantastisch en zeer goed georganiseerd!" Ons team waardeerde het enorm en ik kan persoonlijk niet dankbaarder zijn voor iedereen die heeft bijgedragen aan het succes ervan. Nogmaals bedankt!

Dade Behring

Het was een absoluut genot voor ons om samen te werken met uw Sales & Events team voor ons Chariot Challenge evenement!

Edward W Kelley & Partners

Uw medewerkers hebben uitstekend werk verricht en hielden ons F1 Challenge evenement levendig! Goed gedaan en ga zo door!

Carrier Transicold Europe

Het euforische gevoel dat de uitvoering veroorzaakte was iets buitengewoons en gaf iedereen echt een herinnering om te koesteren.

Bupa
Event: Orchestrate!

Uw team bracht subtiel het teambuildingselement naar voren zonder dat de deelnemers dat zelf in de gaten hadden!

Aventis

Bedankt voor een geweldige tijd - we hebben allemaal genoten van de 2 dagen.

Avis

Ik wil jullie bedanken voor een aangenaam en interessant weekend. Ik denk dat dit één van de beste evenementen was waaraan ik met plezier heb deelgenomen.

Barclays Capital

Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen - goed gedaan! Ik hou jullie in gedachten! De feedback van ons team is 'WAUW'! Ze hielden nooit voor mogelijk wat we gecreëerd hebben. Zoals jullie zeiden: Onmogelijk bestaat niet!

Barclays Capital

Hartelijk dank aan u en uw team voor het feit dat The Big Picture zo'n uitzonderlijk evenement was. Ik denk dat de kandidaten met een goede indruk van Investec en ons onderscheidend vermogen naar huis gingen. Jullie begrijpen Investec perfect en jullie passie en energie is overweldigend. We kijken ernaar uit om weer samen te werken.

Investec Bank

Het lijkt erop dat iedereen veel plezier had en geïnspireerd werd om de boodschap uit te dragen.

Estée Lauder

Bedankt voor het veranderen van een achterdochtige en cynische menigte in een enthousiast en opgewonden stelletje mensen ... het effect dat het totaalplaatje had op het hele bedrijf was absoluut geweldig. Mensen kunnen nog steeds niet geloven dat ze een rol hebben gespeeld bij het maken van het meesterwerk dat nu in het Atrium staat. De opwinding van de dag is nog overal in het gebouw te merken en heeft iedereen vrolijker gemaakt. Jullie zijn de besten!!

Ericsson

Bedankt voor wederom een zeer professioneel teambuildingsevenement waar iedereen van genoten heeft!

Deloitte Consulting

De hele dag was een opwindende ervaring. Ik heb er echt van genoten.

Johnson Matthey

We hebben een geweldige tijd gehad, niet alleen hebben we veel geleerd over ons als team maar iedereen heeft ook kunnen werken aan zijn eigen tekortkomingen. Ondanks het koude weer hebben we genoten. De jongens waren geweldig, ze hielpen me zelfs met een productielijn voor het inpakken van geschenkdozen voor onze presentatie van maandagavond.

Johnson & Johnson

Even een kort berichtje om jullie te bedanken voor een fantastische ochtend - ik heb geweldige feedback gekregen van iedereen die mee heeft gedaan en er zijn veel interessante lessen geleerd uit de activiteiten. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer zaken met jullie te doen!

McDonalds

De Commercial Break Activiteit was absoluut adembenemend! Iedereen is blij met de uiteindelijke resultaten en de professionaliteit van de prijsuitreiking.

Nestlé

Beste teamevenement ter wereld!

roc consulting

Ten eerste wil ik u en het hele team bedanken voor het regelen van een werkelijk uitstekend weekend - van begin tot eind. Uit een teambuildingsevenementoogpunt werden al mijn verwachtingen ten opzichte van dergelijke weekenden die ik eerder heb meegemaakt overtroffen. Ons team ontwikkelde echt een hechte band (vaak is het slechts een mythe en het gerucht gaat dat dit soort weekenden gewoon een ENORM feestje zijn). De activiteiten waren goed gestructureerd en georganiseerd en hielden in alle opzichten rekening met elke deelnemer.

Reckitt Benckiser

Iedereen heeft een geweldige tijd gehad. Activiteiten geweldig en interactief... Over het algemeen een geweldige dag.

Sab Miller

We hadden veel plezier. Het was erg leerzaam. Het team was erg op de hoogte en zo professioneel. Ze wisten wat er van hen werd verwacht en brachten het zo gemakkelijk. Het EXCO team heeft bij onszelf en onze teamgenoten grote veranderingen en teamgeest laten zien. We kijken er echt naar uit in de nabije toekomst weer met jullie team samen te werken.

USAID

Deelnemers aan de Go Team avonturen in Sigulda kwamen met een zeer goed humeur terug! Ze waren verrast door het goed voorbereide, doordachte en op maat gemaakte evenement. Iedereen kon kiezen hoeveel ze wilden lopen en hoeveel dingen ze willen zien van Sigulda. Rijden met soft-bob, was als de kers op de top van het dessert - een perfecte afsluiting van een evenement. Evenals de prijzen. De smakelijke peperkoeken waren geweldig. Iedereen was vol positieve emoties, tevreden met de evenementenorganisatie en een zeer goed bestede dag. Bedankt voor de samenwerking en ik hoop in de toekomst weer samen te kunnen werken.

Evija Dreimane Ernst & Young Baltic

We gebruikten de Re-Dub game om een van onze leider's seminars af te trappen en onze dag begon zeer succesvol. We ontvingen kleine fragmenten van cartoons en creëerden nieuwe scenario's gebaseerd op echte managementsituaties. De resultaten waren cool en grappig en mensen waren verrast: "Is dat echt mijn stem?". Het spel is aangenaam intens, rollen moeten erg snel verdeeld worden en er is geen extra tijd voor verdere discussie. Ik raad Catalyst absoluut aan!

Jannika Lill Estonian Energy
Event: Re-Dub

Teambuilding activiteiten georganiseerd door Bureau ŪPAS, die Catalyst Global vertegenwoordigt, zijn geweldige en innovatieve bedrijfssimulaties, die creativiteit, intensieve samenwerking en een hoge mate van betrokkenheid binnen het team aanwakkeren. Het vult de deelnemers met positieve adrenaline en creëert een perfecte manier om plezier te hebben, maar de activiteiten hebben ook een groot potentieel om te worden gebruikt als waardevolle leerhulpmiddelen, die rijke inzichten verschaffen over teamgedrag en een onderdeel kunnen zijn van een teamontwikkelingsplan om de prestaties te verbeteren. Ik zou zeker aanraden Beat the Box, Bean Around the World en The Domino Effect teambuildingsprogramma's uit te proberen.

Eglė Rosenaitė Wrigley Baltics

Domino Effect is een teambuildingsspel met diepgaande leerresultaten die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de dagelijkse werksituaties. Het analyseren van oorzaak en gevolg tovert dit spel om van een gewoon entertainment spel in een nieuwe manier van leren.

Karin Taalik Elektrilevi

We huurden UNIVERSUM in voor een teambuildingsevent voor Xerox Top Management Team. We hielden al vanaf het prille begin van hun enthousiasme en van hun frisse en creatieve ideeën. Het concept dat zij voorstelden was origineel, onvergetelijk en even vermakelijk. Wij waarderen ze ook omdat zij erin slaagden om tegemoet te komen aan de diversiteit van onze groep, terwijl ze alle betrokkenen het gevoel gaven deel uit te maken van het team. We bevelen UNIVERSUM aan voor elk bedrijf dat op zoek is naar een betrouwbare en creatieve partner voor hun teambuilding of andere evenementen gewijd aan hun werknemers.

Mihaela Ionita Xerox Romania

We genieten nog steeds van de mooie herinneringen aan jullie georganiseerde evenement The Big Picture. Ik heb alleen maar goede dingen van mijn collega's gehoord. Alles was geweldig! Nu beveel ik jullie aan bij al mijn relaties. Dank jullie wel! Veel succes!

Andis Zalpēteris Latvian State Forests

Wat we het meest gehoord hebben is dat de mensen het als het beste uitje ooit beschouwen - en dat zelfs van onze partners die a) al honderden van zulke dagen hebben meegemaakt en b) daarvoor vaak naar Marbella of Nice gaan! Dan moet het wel iets heel bijzonders geweest zijn.

Price Waterhouse Coopers