Corporate Responsibility Header Image
Onze teambuilding producten zijn ontworpen om bedrijven te helpen die verantwoordelijkheid dragen voor hun zakelijke activiteiten, een positieve impact op het milieu aanmoedigen en het maatschappelijk welzijn bevorderen.

Catalyst Global heeft echt impact op teambuilding. Bij Catalyst gaan we met die impact verder dan woorden alleen en verder dan wat je zou verwachten.

Buy1GIVE1 (or B1G1)

Het Lifetime Partnership van Catalyst Global met het Global Giving Initiative, Buy1GIVE1 (or B1G1) stelt ons in staat om echt een verschil te maken voor mensen die we waarschijnlijk nooit zullen ontmoeten. B1G1 is een Sociale Onderneming en non-profit organisatie met als missie het creëren van een wereld die vol is met geven. 

Telkens als ergens ter wereld iemand deelneemt aan een programma van één van de netwerkpartners van Catalyst Global, doneert Catalyst Global aan één van B1G1's speciaal geselecteerde high impact projecten.  Maar dat is nog niet alles, netwerkpartners die lid zijn van B1G1 geven ook elke keer als ze een programma uitvoeren, wat het effect van geven verder versterkt.

We raden u ten zeerste aan om eens te gaan kijken bij  B1G1. In tegenstelling tot conventionele geef-modellen helpt B1G1 kleine en middelgrote bedrijven om meer sociale impact te bereiken door die activiteiten in hun dagelijkse bedrijfsvoering op te nemen om daarmee unieke verhalen te schrijven waar Geven centraal staat. Elke zakelijke transactie (en als gevolg daarvan uw dagelijkse activiteiten) kan levens beïnvloeden al vanaf zo weinig als 1 cent.

Voor ons bij Catalyst maakt het een geweldig 'vicieuze cirkel' compleet: geweldig gameontwerp, grote impact op alle deelnemers en hun bedrijven, geweldige dingen doen, samen met u.

Milieueffecten

We zijn ons altijd bewust van de potentiële effecten van onze producten, activiteiten en diensten op het milieu en de samenleving. Onze producten zijn ontworpen met serieuze aandacht voor de mogelijke sociale- en milieueffecten, zoals transport, energiegebruik en afval. Bij het leveren van evenementen streven wij ernaar om de gevolgen voor het milieu te minimaliseren en te werken aan sociaal welzijn. Lees voor meer informatie ons beleid.

MVO Teambuilding ideeën

Voor duurzame verantwoordelijke bedrijven volgen hier enkele suggesties hoe onze teambuilding producten kunnen worden ontworpen om samen te werken met uw favoriete liefdadigheidsinstelling, goede doel, sociaal- of milieuproject en/of NGO, waardoor u actief kunt deelnemen aan acties die maatschappelijk welzijn bevorderen en anderen die een positieve impact op het milieu nastreven. 

Voor meer hulp bij het ontwerpen van het juiste programma met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in het achterhoofd, neemt u alstublieft contact met ons op.

Building A Dream Corporate Social Responsibility Program

Building a Dream

Een krachtig en ongelooflijk bevredigend teambuildingsevenement waarin elke deelnemer in een teamuitdaging volledig meedoet om gloednieuwe fietsen correct in elkaar te zetten.

Go Team Go Give CRS Team Building Event

Go Team - Go Give

Het combineren van het plezier van een schattenjacht tijdens Go Team met de vreugde om te geven via B1G1, is Go Give het ultieme CSR-teambuildingsevenement.

Hole In One Indoor Team Building Game

Hole in One

Breng uw teams onder par in a mini golf tournooi met een gemeenschapsfocus.

Horses for Causes Outdoor Fun Games

Horses for Causes

Levendige raceavond met als hoogtepunt een hobbelpaardrace met een CSR-twist.

Rags To Riches Charitable Team Building Activity

Rags To Riches

Teambuildingsactiviteit voor een goed doel. Samenwerken met elkaar in combinatie met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zodat iedereen zich goed voelt

Toy Factory team building fun activity

Toy Factory

Maak een proces, bouw een team en help een kind in nood. Toy Factory is een nieuw Corporate Social Responsibility concept met focus on efficiëntie en creativiteit.

Tree-Mend-Us Team Building Corporate Social Activity

Tree-Mend-Us

Een missie om bomen te planten met positieve sociale resultaten die ook goed zijn voor het milieu.

A.C.E. Motivational Team Building Activities

A.C.E. (Air Cushioned Experience)

Innovatie is een kernwaarde voor veel succesvolle bedrijven. Het succes van innovatie wordt slechts een deel bepaald door investering in onderzoek en ontwikkeling, en voor het grootste deel door factoren op het gebied van mens en organisatie. ACE levert het vehikel om de vindingrijkheid van uw team te testen. Om de deadline te halen is gecoördineerd projectmanagement nodig, van blauwdruk tot aan de testvlucht. Volledige participatie is vereist! Teamleden moeten hun sterke punten leren kennen zodat rollen en verantwoordelijkheden effectief kunnen worden toegewezen. Creativiteit is een vast onderdeel in het spel als teams hun "vliegmachines" pimpen. Alle finales kunnen in wedstrijdverband of met gemeenschappelijke doelen worden uitgevoerd.

barkitecture CSR program

Barkitecture

De hondenhokken die uw team maakt kunnen geschonken worden aan dierenasiels of geveild worden waarbij de opbrengst voor het dierenasiel is.

Beatswork corporate teambuilding activity

BeatsWork

Heb je Beatswork ervaren en ben je weggeblazen door het gevoel van eenheid dat deze gebeurtenis creëert? Wat dacht je ervan om deze positieve ervaring met de bredere gemeenschap te delen? Vraag om interne vrijwilligers om dit evenement te organiseren en te faciliteren met waardige groepen in de lokale omgeving - richt een gesponsorde Samba Band op, speel op de kinderafdeling in je plaatselijke ziekenhuis of verpleeghuis. Je manier van geven met de fantastische resultaten van de aanstekelijke teambuildingsactiviteit wordt alleen beperkt door je verbeelding!

Outdoor corporate team building activity

Breakthrough

Als je bedenkt dat Breakthrough een geweldig platform is om te leren, hoe zit het met het weggeven van een 'evenement in natura'? Doneer een volledig Breakthrough evenement aan een school, jeugdgroep of een charitatieve stichting die baat zou hebben bij de educatieve relevantie van deze uitdaging. Om ons steentje bij te dragen zullen we dit tegen een sterk gereduceerde prijs aanbieden.

Creative Juices Team Building Challenges Fun

Creative Juices

Creative Juices zet een scenario van een internationaal opererend bedrijf neer. In het eerste onderdeel van de uitdaging moeten complexe distributieproblemen worden opgelost. Dit is een cruciaal onderdeel van het spel en één dat kan worden aangepast om aan te tonen hoe teams met succes kunnen samenwerken om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.    

Uniting Teams with Bridging the Divide

De Kloof Overbruggen

Bridging the Divide kan op maat gemaakt worden zodat elk stuk van de brug door het team gepresenteerd wordt als onderbouwing voor de nevenboodschappen met betrekking tot duurzame ontwikkeling.     Voor het einddoel moeten teams middelen delen, onnodige reizen minimaliseren, budgets controleren en gebruikmaken van zoveel mogelijk gerecycleerde materialen. Het is een route naar het creëren van bewustzijn dat elk project invloed heeft op het milieu en de verwachtingen van de verschillende aandeelhouders.  

Dragon Squad Creative Corporate Fun

Dragon Squad

U kunt ervoor kiezen om uw creatie mee naar buiten te nemen, om op straat geld in te zamelen voor de door uw bedrijf gekozen liefdadigheidsinstelling. Of maak anderen blij door op te treden bij uw plaatselijke kinderziekenhuis of bij het bejaardentehuis. Een dergelijke teambuildingactiviteit zorgt niet alleen voor een sterker groepsgevoel maar geeft ook de motivatie van medewerkers een boost!

Flat Out F1 Corporate Outdoor Team Building Fun

Flat Out: Formule 1

Er zijn vele manieren waarbij Flat Out Formula 1 gebruikt kan worden om je favoriete goede doel te promoten. Hier zijn een aantal voorbeelden: Catalyst Team Building Australië heeft recent een Flat Out F1 gefaciliteerd met een MVO draai. Voorafgaand aan het evenement hebben alle teams een goed doel uitgekozen. Gedurende de activiteit hebben de teams hun auto's versierd met decoraties die hun goede doel vertegenwoordigden. Teams raceten toen voor hun goede doel voor het prijzengeld. Alle teams doneerden het geld aan hun gekozen goede doel, of ze nu eerste werden of laatste! Aan het einde van het programma verrastte de klant ons door de donaties te verdubbelen! Indrukwekkend!     Het personeel van de Amerikaanse toetjesgigant, Sara Lee, deed mee aan een op MVO geinspireerde Flat Out F1. Ze hadden kinderen van een dichtbij gelegen instituut uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteit van het bouwen en versieren van de auto's. Tijdens de grote finale werd een kind uitgenodigd om naast de chauffeur over de baan te scheuren!  Onnodig om te zeggen dat ze een fantastische tijd beleefden, en Sara Lee vond het zo geweldig dat ze de gewonnen raceauto gekocht hebben om in hun hoofdkantoor neer te zetten en het geld aan het goede kinderdoel te schenken. De kinderen hebben korte dankberichtjes op de auto getekend samen met de namen van alle deelnemers. Win! Win! Voor iedereen.      Een andere Catalyst Global netwerk partner doneerde Flat Out F1 aan een school. De kinderen ervoeren de leerzame voordelen van deze dynamische uitdaging terwijl ze geld voor hun school ophaalden. Voorafgaand aan het evenement was elk team gevraagd een zakelijke sponsor te vinden voor hun F1 raceauto. Karaktervormend materiaal voor doorzetters in hun formatieve jaren! 

fun team building activity finale

Flat Out: Pyramids

Een voorbeeld van het gebruik van Flat Out Pyramid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dat de deelnemende teams "sponsoring" kunnen zoeken voor het evenement plaatsvindt. Met het geld van sponsors kunnen ze de piramide versieren en geld ophalen voor uw favoriete goede doel. Beloon de sponsors door ze een segment van de piramide te geven dat voorzien is van hun merk of door hen een foto van het eindresultaat te sturen.

Flat Out Sleigh Ride Team Building Christmas Fun

Flat Out: Sleigh Ride

Overweeg speelgoed te doneren dat als onderdeel van het programma kan worden ingepakt. Nadat ze in de races zijn gebruikt kunnen ze worden gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen voor kinderen.

Funk The Junk Team Bonding Activities

Funk the Junk

Funk the Junk is bewust zo neergezet om recycling en vindingrijkheid op onze agenda's te zetten. Daar gaat het echt om, alles wordt gerecycled. Dit product bevordert oprecht belangrijke 'groene' waarden en duurzaamheid. Het zal iedereen die eraan deelneemt geïnspireerd en gemotiveerd achter laten.

Haute Couture Creative Team Building Challenges

Haute Couture

Bepaal een duurzame toon en pas Haute Couture zo aan, dat de collecties alleen uit gerecycled of recycleerbaar materiaal bestaan. Winnend team? Ja, maar verdrink ze niet in bubbels en relatiegeschenken, wat te denken van een donatie namens hen aan hun gekozen goede doel.                De modeindustrie kent zo zijn critici, dus waarom zou je niet bijdragen aan een organisatie die helpt bij het bevrijden van kinderen in derdewereldlanden van uitbuiting en kinderarbeid?

How The West Was Won Leadership Team Building GAmes

How The West Was Won

How The West Was Won is verwant aan het historische spel 'Second Life'. De ingewikkelde gamematrix zorgt voor een gemeenschappelijke omgeving waarin de deelnemers verantwoordelijk zijn voor hun eigen acties. Catalyst kan de inhoud aanpassen om het bewustzijn van duurzame en ethische bedrijfspraktijken te vergroten. Klanten hebben dit als platform gebruikt om hun eigen principes tegen het licht te houden zoals de waarde die ze voor de maatschappij creëren, milieueffecten, gebruik van hulpbronnen en hun invloed op het leven van medewerkers.

Orchestrate Music Corporate Activities

Orchestrate!

Orchestrate is een onvergetelijke extravaganza waarbij de deelnemers zich echt verheven voelen. Waarom dat gevoel niet delen? Nodig anderen uit om met u mee te doen en sponsor hun plek in het orkest. Heeft u iets met een externe organisatie met personen die deze kans echt zouden waarderen? Voorafgaand aan het evenement zou u misschien wedstrijden kunnen opzetten tussen lokale scholen waarbij leerlingen hun plaats kunnen verdienen. Overweeg na het evenement een aantal klassieke instrumenten te schenken.

Peak Performance Interactive Team Building Leadership Game

Peak Performance

Verzeker de blijvende impact van Peak Performance verder dan alleen de individuen die hebben gespeeld door de collectieve score van alle teams om te zetten in impacts! Selecteer projecten uit de door ons gekozen liefdadigheidsinstelling van het Catalyst Global netwerk B1G1, of geef deze aan een goed doel van uw keuze.

River Runner Indoor Fun Game

River Runner

River Runner simuleert een commercieel bedrijf dat opereert in een milieugevoelige omgeving. Door de diepte van de spelstructuur kan deze teambuildingsactiviteit speciaal worden afgestemd op ethische kwesties zoals contact met de gemeenschap, behoud, verantwoordelijke praktijk, resource management en de sociaaleconomische impact van toerisme op een fragiele economie.

StreetBeat

StreetBeat straalt een krachtige boodschap van duurzaamheid uit; het gebruik van “back to basics“ instrumentatie is een goed voorbeeld van welke prachtige resultaten kunnen worden bereikt met beperkte middelen. Dit concept kan nog een stap verder worden gebracht als de deelnemers uit zelf gevonden of meegebrachte gerecycleerde materialen hun eigen instrumenten bouwen!

Team Torque Fun Corporate Events

Team Torque

Team Torque is bij uitstek geschikt voor initiatieven rond maatschappelijke betrokkenheid. Het is gebruikt om geld in te zamelen voor scholen, ziekenhuizen en bij rampenbestrijding. Voorafgaand aan het evenement kunnen teams sponsoring voor hun auto's zoeken waarbij de opbrengst naar het uitgekozen goede doel gaat. In andere gevallen hebben teams op de winnende auto's gewed, waarna ze hun winst doneerden.

The Big Picture

Dankzij zijn toepasselijkheid op de markt is The Big Picture altijd heel succesvol geweest en veel klanten hebben de activiteit gebruikt als een hulpmiddel om 'op een of andere manier iets terug te geven'. Sommigen van onze klanten hebben de decoratieve aard van The Big Picture gebruikt om muren in hospices, kinderdagverblijven of bejaardentehuizen op te fleuren. De meest populaire MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) invalshoek is om het doek na het evenement tijdens een actie voor een goed doel te veilen waarmee gedurende het laatste decennium veel geld is opgehaald.

Two Tribes Team Building Fun Events Venue

Two Tribes

Gebruik Two Tribes om mensen bewust te maken van ecologische en sociale uitdagingen van inheemse volkeren en landen in de derde wereld. Verdiende punten kunnen worden gomgezet in B1G1 effecten voor een goed doel gekozen door de winnende stam.

You Bet You Can Team Building Performance Activities

You Bet You Can

Voeg iets extra's toe aan deze activiteit waarbij de punten die door de teams worden verzameld worden gekoppeld aan contante donaties van uw bedrijf. Dit is hoe het werkt: Teams worden beloond met sterpictogrammen op basis van hun prestaties in elke uitdaging. Alle teams tellen hun sterren aan het einde van de competitie op; een winnend team wordt bekend gemaakt en toegejuicht. Een woordvoerder van het bedrijf kondigt aan dat alle sterren verdiend tijdens de wedstrijd worden omgezet in een bijdrage in geld. Bijvoorbeeld 1 ster = $1 Verschillende postdozen worden meegeleverd, die 2 of 3 goede doelen vertegenwoordigen die uw bedrijf heeft gekozen om te ondersteunen. Teams verdelen hun sterren gelijkmatig tussen mensen in hun team. Alle deelnemers worden uitgenodigd om hun sterren toe te wijzen aan de liefdadigheidsinstellingen die zij persoonlijk willen ondersteunen.