Tree Mend Us.130 deelnemers staken de handen uit de mouwen en deden mee aan een 'boomplant schattenjacht’ ontworpen om 11 plekken in de stad tot leven te brengen." /> Community Actie – MVO teamevenement - Catalyst Teambuilding Netherlands

27 september 2011

Kansarme gebieden in Liverpool in het VK hebben onlangs geprofiteerd van onze MVO activiteit Tree Mend Us.130 deelnemers staken de handen uit de mouwen en deden mee aan een 'boomplant schattenjacht’ ontworpen om 11 plekken in de stad tot leven te brengen.

Deelnemers uit de gezondheidszorg op het congres in het Hilton vormden 15 teams die graag de uitdaging aangingen om meer dan 130 bomen te planten op zorgvuldig onderzochte locaties, allemaal op een steenworp afstand van het hotel. Gewapend met troffels, gieters en armen vol met kleine jonge boompjes vertrokken de teams op een missie om iets aan de gemeenschap 'terug te geven'.

Catalyst Teambuilding wilde ervoor zorgen dat Tree Mend Us een blijvende impact had. Er is veel tijd besteed aan het onderhandelen met lokale vertegenwoordigers om ervoor te zorgen dat de meest waardevolle doelen konden profiteren van deze directe actie van onze klanten.

Respect voor de energie van de samenwerkende groepen om alle locaties in een ongelooflijk kort tijdsbestek vol te planten. Veel van de vrijwilligersorganisaties die zij hebben geholpen, moeten met beperkte budgetten werken, maar de persoonlijke toewijding van hun leden heeft een verbazingwekkend effect gehad op hun gemeenschap en hun omgeving. Scholen, gemeenschapscentra, bewonersverenigingen en Feed The Homeless programma’s waren allemaal erg dankbaar voor het feit dat deze activiteit tot stand kwam.

Met een toenemende focus op MVO gerelateerde teambuildingsverzoeken, heeft Catalyst Teambuilding zich voorgenomen om met meer teamconcepten met een geweten uit te brengen! Houd ons Community- en Milieubeleid in de gaten voor toekomstige ontwikkelingen.

Ga voor meer ideeën over hoe andere activiteiten uit onze portfolio kunnen helpen 'een beetje terug te geven', alsjeblieft naar:

MVO - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen