19 januari 2012

We hebben krachten gebundeld met het soft skills trainingsbureau Acewood, dat nu officieel de licentie heeft om Catalyst teambuilding activiteiten te leveren in Beijing, Chengdu en Chongqing.

We zijn zeer verheugd om Acewood aan de Catalyst Teambuilding gemeenschap te presenteren. China is erg belangrijk in onze voortdurende wereldwijde expansie en vertegenwoordiging in Beijing, Chengdu en Chongqing, samen met onze samenwerking met Team Building Asia in Shanghai, plaatst het Catalyst in de voorhoede van teambuilding in China. Met een reeds gevestigd netwerk van partners in Azië, zal een nieuwe vestiging in Beijing onze klanten direct van dienst kunnen zijn met consistente levering, kosteneffectieve evenementen en een verminderde ecologische voetafdruk.

"Bij Acewood hebben wij passie voor communicatietraining - of het nu gaat om mediatraining, presentatievaardigheden, het voeren van een geïmproviseerde speech, luistervaardigheid, interculturele communicatie en andere trainingen voor soft skills. Catalyst teambuilding producten vormen een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio en stellen ons in staat snel een uitgebreid scala aan dynamische teambuilding activiteiten aan te bieden.

We voelden ons aangetrokken tot Catalyst vanwege hun consistente ontwikkelingsprogramma voor nieuwe producten, allemaal ondersteund door een trainingspakket waarmee we vervolgens weer snel de nieuwe producten kunnen leveren. De Chinese teambuildingmarkt staat qua verfijning nog in de kinderschoenen en met het op één lijn brengen met Catalyst zullen we de concurrentie voor blijven."

Linda Lee, de grote baas, legt uit waarom Catalyst belangrijk is voor Acewood