biz-evenementen hebben deze Formule 1 gelegenheid met beide handen aangegrepen." /> Teams Gaan Voluit Op Het F1-Circuit Van Yas Island - Catalyst Teambuilding Netherlands

2 juni 2010

De Grand Prix van Abu Dhabi stond voor het eerst op de F1-kalender afgelopen november. Dat leidde tot veel fanfare en publiciteit. Onze partners in de VAE, biz-evenementen hebben deze Formule 1 gelegenheid met beide handen aangegrepen.

Ze hebben het geluk gehad samen te kunnen werken met drie klanten die Catalyst's verbazingwekkende Flat Out F1 Challenge wilden ervaren en kozen ervoor om dit te doen op het nieuwe Yas Island Circuit.

Niet alleen konden teams racen op de baan, maar ze bouwden hun kartonnen auto's in dezelfde garages en pitstraten die Ferrari en McLaren normaal gebruiken. Met veel zwaaiende geblokte vlaggen en gepaste racemuziek, slaagde biz-events er (tot op zekere hoogte) in om een ​​echte F1-sfeer te creëren die een behoorlijk serieuze concurrentie tussen de deelnemende teams zag.

De circuitbezitters, ADMM, waren zo onder de indruk van de Flat Out F1 Challenge dat ze deze nu aan hun klanten willen verkopen, met als extra prijs dat de leden van het winnende team bij elk evenement een rondje mogen rijden op het circuit in een Porsche sportwagen! Brmm! Brmm

Klik hier voor meer informatie over Flat Out Formula 1