Sausage Sensation is een frisse nieuwe benadering van team kookevenementen waarbij deelnemers in de praktijk hun eigen om van te watertanden regionale specialiteiten te creëren." /> Team keuken met een wereld van verschil - Catalyst Teambuilding Netherlands
sausage making team building

14 juli 2011

Sausage Sensation is een frisse nieuwe benadering van team kookevenementen waarbij deelnemers in de praktijk hun eigen om van te watertanden regionale specialiteiten te creëren.

Eenvoudig maar effectief, dit is een geweldige manier om diverse teamleden te binden en vooral om plezier te maken, voor te bereiden, te koken en om worsten te eten.

Ontworpen om makkelijk aanpasbaar te zijn kan Sausage Sensation in elke omgeving binnen of buiten worden uitgevoerd. Het flexibele formaat zorgt voor de diverse culturele en etnische achtergronden van jouw deelnemers. Met zowel vlees- als vegetarische recepten om mee te werken, worden de smaakpapillen van iedereen volledig verwend.

Sausage sensation kan worden gepositioneerd als een zeer interactieve breakout-sessie of een unieke pre-diner energizer waarbij deelnemers hun eigen hapklare worsthapjes creëren.

Klik hier voor meer informatie over Sausage Sensation