25 oktober 2015

BeChallenged is nu de officiële en exclusieve partner van het Guinness World Records™ Team Challenge product in Australië. Dit geeft BeChallenged het recht om dit evenement van wereldklasse in heel Australië te leveren.

Als onderdeel van de relatie tussen Catalyst Global en Guinness World Records™ wordt GWR Team Challenge geleidelijk uitgerold via het Catalyst Global netwerk. Verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk via Catalyst Global partners BlueHat Group, in het Midden-Oosten via BizEvents en nu in Australië via BeChallenged.

De officiële lancering vond plaats op vrijdag 16 oktober in het Novotel Sydney on Darling Harbour. 50 afgevaardigden van verschillende bedrijfssectoren waren aanwezig om te proberen een Guinness World Records™ titel te verbreken. Na hun teambriefing en trainingsrondes gingen teams in een race tegen de klok om te zien hoe ze het deden in de strijd om de officiële titel. "Het geroezemoes in de kamer was gewoon ongelooflijk" - Hard Rock Café Australië, toen het topteam doorging naar de laatste ronde om een ​​officiële Guinness World Records™ poging te doen. "Ik heb nog nooit zoiets gezien" - Transport NSW.

BeChallenged kan dit evenement nu overal in Australië uitvoeren, zowel binnen als buiten voor groepen van 8 personen en meer. Naast het feit dat dit een van de meest unieke teambuilding opties in Australië is, biedt de Guinness World Records™ Team Challenge een overvloed aan belangrijke teamvoordelen zoals; communicatie, procesverbetering, groepsprestaties en niet alleen de kans om te proberen, maar ook zelfs de kans om een ​​Guinness World Records™ titel te verbreken en de classificatie Officially Amazing™ te krijgen.

Over Catalyst Australia - BeChallenged

BeChallenged is een innovatief, zeer professioneel en gepassioneerd teambuilding bedrijf dat unieke teambuilding programma's en teamevenementen in heel Australië ontwerpt en faciliteert. BeChallenged heeft een uitgebreid bestand met meer dan 100 programmaconcepten, variërend van opzwepende 30 minuten durende intermezzo’s, programma's van een halve dag, avondevenementen en workshops. Of het nu binnen of buiten is, BeChallanged heeft een concept dat prima bij je past!