Two Tribes is een viering van inheemse spellen uit alle hoeken van de wereld. Nu gezondheid en het welzijn van werknemers meer en meer de aandacht van bedrijven opeisen, werd dit gloednieuwe concept ontworpen om mensen, ongeacht hun eigen fysieke mogelijkheden, te stimuleren om deel te nemen in een leuke en ondersteunende omgeving." /> Catalyst Lanceert Alternatieve Olympiade - Catalyst Teambuilding Netherlands
Two Tribes Team Building Fun Outdoor Games

11 februari 2011

Two Tribes is een viering van inheemse spellen uit alle hoeken van de wereld. Nu gezondheid en het welzijn van werknemers meer en meer de aandacht van bedrijven opeisen, werd dit gloednieuwe concept ontworpen om mensen, ongeacht hun eigen fysieke mogelijkheden, te stimuleren om deel te nemen in een leuke en ondersteunende omgeving.

Met de Olympische Spelen Londen 2012 stevig in zicht aan de horizon zijn we begonnen met het aanbieden van een alternatieve Olympiade die sport voor iedereen mogelijk maakt.

Ontworpen om het hart sneller te laten kloppen, staat deze gezonde ervaring helemaal in het teken van integriteit, inclusiviteit en wederzijds respect. Het unieke format van Two Tribes creëert een gelijk speelveld en laat deelnemers kennismaken met traditionele sporten, die ze anders misschien nooit zouden kunnen ervaren.

Als je volgende bedrijfsuitje vraagt om teambuilding in de buitenlucht met een gezonde dosis competitiviteit, dan is Two Tribes echt iets voor jou!

Klik hier voor meer informatie over Two Tribes