11 augustus 2016

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Antawaya Group, Chili is toegetreden tot het Catalyst Global teambuilding netwerk. We zien dit als een belangrijke stap naar het vergroten van de aanwezigheid van Catalyst Global in Zuid-Amerika.

Antawaya Group werd opgericht in 2011, met een outdoor leiderschap & activiteitencentrum, Antawaya Park, in een 11.000 hectare groot bos met sclerofiele vegetatie in de uitlopers van Santiago. Ze ontwikkelden in het centrum van Santiago al snel een adviesgroep UHC Capacity om zich te concentreren op training, leiderschap en effectieve communicatievaardigheden voor lokale en multinationale ondernemingen die actief zijn in Chili. Evenals voor het groeiende aantal bedrijven dat Chili bezoekt voor conferenties, vergaderingen, congressen, evenementen en stimulerend toerisme.

Het multidisciplinaire team van Antawaya Group streeft naar verandering in bedrijven en teams, die daarmee het leven van mensen zowel persoonlijk als professioneel verrijkt door middel van teambuilding, training en ervaringsgericht leren. Antawaya Group is Chili's specialist in bedrijfsuitjes voor zowel binnen als buiten, uitgebreide meerdaagse trainingsprogramma's, interactieve zakelijke spellen en teambuildingactiviteiten.

"Voor ons bij de Antawaya Group is het een grote uitdaging en een genot om deel uit te maken van het Catalyst netwerk.  Antawaya is een bedrijf dat altijd op zoek is naar een unieke en innovatieve ervaring voor onze klanten. Daarom hebben we niet geaarzeld toen we Catalyst Global leerden kennen en de mogelijkheid kregen om mee te doen. We zijn enthousiast over de uitdaging om de volledige voordelen die het Catalyst netwerk biedt te benutten en naar de Chileense markt te brengen."

Alfonso Canales, Directeur, Antawaya Group

Alle Catalyst Global partners worden uitgebreid getraind om ervoor te zorgen dat Catalyst teambuilding producten overal ter wereld volgens dezelfde hoge normen worden verkocht en geleverd. In de ware geest van samenwerken en delen, waar het Catalyst Global netwerk bekend om staat, neemt Alfonso Canales momenteel deel aan een uitgebreide on-the-job training op uitnodiging van partner Be Challenged in Australië, voordat hij naar Nieuw-Zeeland reist om met Team Up Events te werken.

"We zijn verheugd dat zo'n goed bekend staand trainingsbedrijf Catalyst teambuilding producten in Chili vertegenwoordigt. Alfonso en het team van Antawaya zijn echt gepassioneerd over de geweldige resultaten die teambuilding kan bieden aan bedrijven, teams en individuen en geloven volledig in de kracht van Catalyst Global producten. We verwachten ook te leren van de inzichten en kennis die de Antawaya Group zal toevoegen aan Catalyst's wereldwijde gemeenschap van professionals in teambuilding. "

Guy Baker, CEO, Catalyst Global