2 december 2013

Catalyst Global beleeft een geweldig jaareinde nu we drie nieuwe partners in ons netwerk mogen verwelkomen. Dit bewijst eens te meer dat Catalyst's flexibele licentiepakket aantrekkelijk is voor een breed scala aan onafhankelijke teambuilding bedrijven.

Onze aanwezigheid in Zuid-Amerika is sterk verankerd nu Elves Costa en zijn team bij Conquistar een exclusieve licentie nemen voor heel Brazilië. Conquistar werkt samen met het trainings- en ontwikkelingsbedrijf Integracao in San Paulo en kan nu het allerbeste bieden op het gebied van menselijke ontwikkeling en teambuilding.

Voortbouwend op een thema van exotische locaties, hebben we ook een partnerschap op Curaçao tot stand gebracht, waarbij Catalyst Teambuilding naar het Caribisch gebied is gegaan!  Human capital specialisten D&I hebben gebruik gemaakt van ons nieuwe bronzen lidmaatschapsplan waarmee gerenommeerde teambuilding bedrijven in kleinere economieën een selecte reeks Catalyst teambuilding producten kunnen aanbieden. We verwelkomen Daniel Corsen en het team van D&I.

Een beetje verder naar het Noorden, maar nog steeds behoorlijk tropisch, hebben we ook onze activiteiten in de VS uitgebreid. "Ideeënbedenker" Sharon Fisher bij Play With A Purpose wilde graag meedoen met Catalyst. Als creatieve specialist heeft Sharon een aantal unieke Catalyst Teambuilding programma's geïdentificeerd die waarde toevoegen aan de bestaande Play With A Purpose-portfolio.

Alle drie bedrijven hebben zich net op tijd aangesloten om te kunnen netwerken, ideeën uit te wisselen en een relatie op te bouwen met andere gelijkgestemde teambuilding professionals tijdens onze tweejaarlijkse 'GO GLOBAL' conferentie in december (meer hierover in ons volgende bulletin).