11 februari 2015

Catalyst Bulgarije, voorheen GEA Events, werd gelanceerd op het vierde jaarlijkse HR Industry evenement op 11 februari 2015, in het Hilton Hotel, Sofia

HR Industry is de enige tentoonstelling die producten en diensten presenteert voor het beheer van human resources in Bulgarije. Het evenement werd georganiseerd door JobTiger, met financiële steun van MetLife.

Catalyst Bulgaria maakte van de gelegenheid gebruik om hun nieuwe merk te lanceren. Voorheen bekend als GEA Events, hebben ze onlangs een rebranding oefening uitgevoerd om het merk Catalyst op zich te nemen en hun samenwerking met Catalyst Global Teambuilding - 's werelds grootste netwerk van teambuildingbedrijven - te versterken. De expositie van Catalyst Bulgarije op HR Industry werd met grote belangstelling ontvangen en door de bekende event professionals zelfs met enige opwinding, omdat dit toegang geeft tot Catatlyst Global's reeks van wereldberoemde innovatieve teambuilding oplossingen in Bulgarije.

Het evenement werd officieel geopend door de heer Svetozar Petrov, manager van JobTiger, mevrouw Elka Dimitrova, directeur van het Managementbeleid van de Arbeidsmarkt en Arbeidsmobiliteit in het Ministerie van Arbeid en Sociaal Beleid en de heer Ivaylo Peev, directeur "Bedrijfsoplossingen" in MetLife.

Gedurende de dag presenteerden 44 bedrijven die actief zijn op het gebied van werving, personeel audits, training en teambuilding, HR-outsourcing, levens- en ziektekostenverzekering, tijdelijke werkgelegenheid, bedrijfsgeneeskunde, consultaties en anderen hun nieuwe diensten en ontmoetten zij klanten en zakelijke partners. 

Meer dan 400 managers van bedrijven, HR-managers en mensen die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen in de industrie, bezochten de tentoonstelling. Ze ontvingen allemaal een gratis catalogus HR Industry 2015, met profielen en portfolio van toonaangevende HR bedrijven.

Voor de laatste tentoonstelling zei de heer Svetozar Petrov, manager van JobTiger: "Ik ben blij dat we in staat zijn geweest een interessant programma aan te bieden wat de aandacht van de bezoekers goed kon vasthouden.