4 juni 2016

Eventology heeft in Toronto een kantoor geopend om de Oost-Canadese markt beter te kunnen bedienen. Dit werd 1 juni aangekondigd. Het hoofdkantoor bevindt zich in Vancouver, en Eventology levert al vier jaar evenementen in heel Canada. De lancering van het kantoor in Toronto zal het bedrijf in staat stellen haar klanten in Oost-Canada beter van dienst te zijn door middel van face-to-face ontmoetingen en bezoeken ter plaatse.

Het hoofd van het kantoor van Eventology is Julie Scott, die eerder als lead facilitator werkte, en als evenementen- en marketingmanager voor Biz Events in de Golfregio voordat ze terugkeerde naar Canada om haar MBA te volgen. Geboren en opgegroeid in Halifax, NS, spreekt Scott vloeiend Frans en Engels.

"Met Canada als een van de grootste landen ter wereld, zal ons nieuwe kantoor ons in staat stellen onze klanten onze wereldwijd bekroonde service te leveren tegen meer concurrerende tarieven. Ik ben zo blij dat Julie aan het roer staat aan de oostkant van Canada. Haar ervaring, dynamische persoonlijkheid, aandacht voor detail en kennis van het bedrijfsklimaat in de oostelijke provincies zullen onze positie als Canada’s belangrijkste leverancier van internationale teambuilding evenementen voor bedrijven versterken", zegt Alexandra Pett, CEO van Eventology.

Eventology biedt op evenementen gebaseerde oplossingen voor bedrijfsteams in heel Canada, en helpt organisaties betere teams te bouwen door middel van bewezen concepten, die motiveren, de communicatie verbeteren en leiden tot hogere creativiteit. De evenementendiensten van het bedrijf omvatten beloningen en incentives, conferentie producten, ijsbreker evenementen en hospitality- en reisevenementen.

Eventology bezit de exclusieve rechten op de teambuilding producten van Catalyst Global in Canada. Een bedrijf dat meer dan 25 jaar geleden is opgericht en dat de kracht van intelligent spelontwerp gebruikt om teambuilding activiteiten te ontwikkelen met een positieve invloed op de cultuur van teams met aantoonbare, duurzame resultaten. Catalyst Global producten worden verkocht en geleverd via het Catalyst Global partnernetwerk. Dit is het grootste netwerk in zijn soort, met vertegenwoordigers in meer dan 40 landen.