27 november 2015

Bij Catalyst Global zijn we verheugd om ons wereldwijde bereik in Duitsland uit te breiden met exclusieve partner Spielgestalter.

'Spielgestalter', wat 'spelmaker' betekent, werd in januari 2013 opgericht door Markus Ruese en René Wittek. Centraal gelegen in Keulen, in de buurt van Düsseldorf, Bonn, Aken, en het Ruhrgebied en Frankfurt, is Spielgestalter beschikbaar om Catalyst Global teambuilding producten te leveren in heel Duitsland.

Spielgestalter is bekend in Duitsland voor het organiseren van tablet GPS evenementen en meer recentelijk voor de ontwikkeling van hun uiterst populaire indoor-evenement, Beat the Box, dat in minder dan 1,5 jaar door meer dan 2500 deelnemers werd gespeeld.

We zijn verheugd om de volgende stap te zetten in samenwerking met "Catalyst Global". Via het Catalyst Global netwerk is het nu mogelijk voor Spielgestalter om nog professionelere, spraakmakende teambuilding evenementen aan te bieden aan klanten in Duitsland. Dit geeft ons de kans om Spielgestalter binnen enkele jaren uit te laten groeien tot de grootste creatieve teambuilder in Duitsland!

René Wittek, Oprichter en Directeur, Spielgestalter

We zijn ook verheugd dat Beat the Box is toegevoegd aan de Catalyst Global suite van teambuilding producten en vanaf januari 2016 wereldwijd beschikbaar zal zijn. Beat the Box is volledig relevant, het is een gezamenlijke race tegen de klok gericht op ‘verbindend’ leren en met Catalyst kunnen we de wereld veroveren!

Markus Ruese, Oprichter en Directeur, Spielgestalter