23 juni 2015

Catalyst Global is verheugd om zijn wereldwijde aanwezigheid uit te breiden en zo het prachtige Mexico in Latijns-Amerika te bereiken, hand in hand met Grupo Quilova die een exclusieve licentie heeft verkregen om Catalyst Teambuilding producten te verkopen en te leveren.

Catalyst Mexico maakt deel uit van Grupo Quilova onder leiding van Gabriel Quijano, Cecilia Lopez en Sonia Peña, die opereren vanuit de stad Monterrey, Mexico. Monterrey, het industriële knooppunt van Mexico, is de perfecte locatie om teambuilding activiteiten in heel Mexico te leveren en te faciliteren, waaronder ontluikende MICE bestemmingen zoals Mexico Stad, Guadalajara, Puebla, Can-Cun en in opkomende bestemmingen zoals Zacatecas, Queretaro en San Luis Potosi, allemaal gerenommeerde conferentie- en evenementbestemmingen.

Catalyst Mexico is er trots op dat het zich inzet voor het leveren van leuke en motiverende teambuilding evenementen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van hun klanten.

Met meer dan 15 jaar ervaring in sales, marketing en FMCG (Fast moving consumer goods), het beheren en ontwikkelen van verkoopteams in drie wereldwijde regio's (Amerika, Europa en het Midden-Oosten), heeft Catalyst Mexico, CEO, Gabriel Quijano uitgebreide praktijkervaring en inzicht in teamdynamiek en personeelbetrokkenheid. Gabriel staat aan het hoofd van een zeer ervaren en enthousiast team.

Gabriel is van mening dat de samenwerking met Catalyst Global op het juiste moment komt, omdat zakelijke evenementen en MICE toerisme in Mexico exponentieel groeien. Met Catalyst Global's gevarieerde reeks van beproefde, innovatieve oplossingen voor teambuilding, kan Catalyst Mexico voldoen aan de training- en teambuilding eisen van deze geavanceerde markt.

Catalyst Mexico Website:  www.catalystmexico.com

Neem voor specifieke teambuilding vragen in Mexico contact op met  info@catalystmexico.com