12 april 2018

Extraordinary, gevestigd in Bratislava, organiseert teambuilding voor toonaangevende bedrijven in de wereld en specialiseert zich in merkpromotie. Extraordinary is de exclusieve licentiehouder van Catalyst Global in Slowakije .

Extraordinary is een evenementenbureau in Slowakije die al actief is sinds 2009.  Zij geloven in H2H oplossingen - Human to Human.  Zij zijn van mening dat investeren in medewerkers cruciaal is voor de verbetering van prestaties en het groeien van bedrijven. Essentieel hierbij zijn zinvolle gedeelde ervaringen zoals teambuilding activiteiten die gericht zijn op specifiek gedrag en resultaten.

"We richten ons bij onze klanten op een sterke adviserende benadering en stimuleren hen om concrete doelen te definiëren. Catalyst Global's veelzijdige assortiment dat zich in de praktijk bewezen heeft stelt ons in staat om relevante teambuilding ervaringen te creëren die helpen bij de verwezenlijking van deze doelstellingen," aldus Lubo Tomko, CEO, Extraordinary Slowakije. "Wij hebben ons aangesloten bij Catalyst omdat wij geloven in zinvolle evenementen voor teams, gedeelde kennis en de kracht van wederkerigheid. Het Catalyst netwerk heeft een uitstekende reputatie als het gaan om samenwerking en het delen van branchespecifieke kennis.  We zijn er trots op actief lid te zijn van dit netwerk. Niemand van ons is zo slim als wij allemaal samen."

Op een recent bezoek bij een training in Slowakije zei Mark Davenport, Hoofd Business Development bij Catalyst Global, 

 

"Ik weet dat met de professionele en intelligente aanpak van Extraordinary Slowakije teambuilding producten  van Catalyst Global zullen worden verkocht volgens dezelfde hoge normen in Slowakije als die waar wij wereldwijd bekend om staan.  Wij zijn ook erg enthousiast over potentiële nieuwe inzichten en input die een dergelijk professioneel en gerenommeerd bedrijf zal toevoegen aan de Catalyst gemeenschap die nu 44 partners telt!"

Bedrijven en organisaties in Slowakije hoeven niet verder te kijken dan Extraordinary voor al hun teambuilding en evenementen behoeften. Neem vandaag nog contact met hen op.