20 juni 2017

Catalyst Global is er trots op om hun wereldberoemde teambuilding producten aan te mogen bieden aan teams in Vietnam.

Deze week is het nieuwe team van Catalyst Vietnam druk bezig met een uitgebreid en volledig opleidingsprogramma. Ze trapten de opleiding af, om elkaar en hun trainers van Catalyst Global te leren kennen, met een paar ijsbrekers en energie opwekkende activiteiten zoals “Boom Time" en "Knowing Me Knowing You".
Vervolgens namen ze deel aan tal van Catalyst Global top teambuilding programma's, zoals "Beat the Box', 'Flat Out Pyramid' en 'Chain Reaction Table Top'. Met aandacht natuurlijk voor de Catalyst Global standaarden inzake verkoop- en leveringsaspecten. Dit zorgt ervoor dat deze uitmuntende standaarden worden nagevolgd.

Catalyst Vietnam zal worden geleid door Truong Van Hoang. Truong heeft een ruime ervaring met trainingen en teambuilding, evenals een ruime ervaring in de toeristische industrie.

"Er is een toenemende vraag in Vietnam naar intelligente resultaatgerichte trainingen en teambuilding programma's," zei Truong, "Ik weet ook dat producten zoals Go Team populair zullen worden bij zowel toeristen als lokale MICE (Meetings, Incentives, Conventies, and Events) evenementen."

Go Team is Catalyst Global's populaire fantastische race app gebaseerd op Treasure Hunt (schattenjacht).
Truong is ervan overtuigd dat het uitstekend geschikt is voor het bouwen van teams en een geweldige manier om bezoekers naar populaire bestemmingen in Ho Chi Min City, Hoi An, Hanoi en daarbuiten te leiden.

Cuc, een enthousiaste en levendige persoon gelooft net als Truong in de kracht van teambuilding. Met teambuilding verbeter je het leven van medewerkers op de werkvloer, houd je dienovereenkomstig personeel langer vast en draag je bij aan de financiële gezondheid van een bedrijf.

"Ik ben er erg trots op om de Catalyst teambuilding producten te mogen introduceren in Vietnam," zei Cuc, "Ons team heeft echt genoten van de opleiding. Het was erg leuk en we hebben veel geleerd. De producten zijn van hoge kwaliteit en speciaal ontworpen om geweldige resultaten voor teams en bedrijven te realiseren."

"Uit ons onderzoek blijkt dat teambuilding in Vietnam van oudsher wordt geassocieerd met outdoor activiteiten die meestal gericht waren op het hebben van plezier en niet zozeer op het behalen van bredere resultaten voor teams en bedrijven, zowel op korte als op lange termijn," zei Guy Baker, CEO van Catalyst Global.
 "Bij veel bedrijven in Vietnam groeit het besef wat de positieve effecten van werknemersbetrokkenheid en geluk op het bedrijfsresultaat kunnen hebben.  Ze zijn nu dan ook op zoek naar meer geavanceerde teambuilding producten die behalve leuk zijn, vooral blijvende waarde hebben."

Het team van Catalyst Vietnam organiseert volgende maand een gratis presentatie van teambuilding producten van Catalyst in Ho Chi Min City voor agentschappen en bedrijven.

Reserveer je plek bij dit spannende evenement door een e-mail te sturen naar het team van Catalyst Vietnam Catalyst Vietnam