28 juni 2017

Catalyst Global teambuilding producten zijn nu beschikbaar in Griekenland via een exclusieve licentie met het gerenommeerde VISIBLE team - VISIONARY BUSINESS LEARNING.

Gebruikmakend van een krachtige ervaringsgerichte methodiek, biedt VISIBLE Griekenland innovatieve trainingen en teambuilding oplossingen aan, volledig ontworpen en aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant om maximale positieve resultaten te garanderen. Met een visie om de integrale link te zijn bij de ontwikkeling waarbij cliënten continu streven naar verbetering van hun human resources en werkomgeving, past het VISIBLE team uitstekend bij de ethos van het Catalyst Global teambuilding netwerk.

"Ondanks economische en politieke instabiliteit past Griekenland goed in Catalyst Global's vizier van nieuwe partners! Gedurende de afgelopen twee jaar hebben we de teambuilding markt in Griekenland bestudeerd en zijn wij getuige van een verbeterende situatie, hetgeen heeft gevoerd tot gesprekken met potentiële partners.

VISIBLE valt op door haar inzet voor training & teambuilding, haar holistische benadering en haar diepgaande kennis van de Griekse markt", aldus Mark Davenport, Hoofd van Business Development voor Catalyst Global.

VISIBLE streeft ernaar om zich de zorgen van haar clienten eigen te maken. Dit blijkt een uitstekende drijfveer om voor hen de juiste oplossing te vinden, om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elke klant en de allerbeste resultaten te kunnen leveren. Het team van VISIBLE is enthousiast over het toevoegen van de wereldwijd beproefde Catalyst teambuilding producten aan hun aanbod voor klanten.

"VISIBLE is opgericht om innovatieve trainingsoplossingen aan te bieden, volledig ontworpen en aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf en elke organisatie. Wij geloven sterk in de voordelen van teambuilding activiteiten, niet alleen voor de ontwikkeling van opleidingen maar ook voor saamhorigheid, plezier en het bouwen aan sterke relaties tussen collega's. Onze teambuilding diensten groeien elk jaar en daarom hebben we besloten om VISBLE  naar het volgende niveau te tillen door samen te werken met het bekendste bedrijf in deze sector, Catalyst Global. Door onze expertise te bundelen met die van Catalyst Global, zullen we in staat zijn onze klanten te voorzien van innovatieve en creatieve ervaringsoplossingen en de voor hen meest memorabele en unieke opleidingservaring", aldus Eleana Katsimi van VISIBLE

Het team van VISIBLE  nam vorige week deel aan de Catalyst Global training op hun kantoor in Athene.

"We hadden het genoegen door Mark en Rob te worden getraind in de Catalyst Global wereld en we genoten van hun enthousiasme en opleiding, maar ook van hun vriendelijke benadering en professionaliteit," aldus Eleana. Over de opleiding zei Rob Yeung, hoofd Product van Catalyst Global,

"Het was een groot succes. Het team van VISIBLE is een gedreven en intelligente groep mensen die snel de concepten van een selectie van Catalyst Team Building programma's begrepen. Ze hebben de handen ineengeslagen met enkele Catalyst Global Premier Team Building producten zoals Need 4 Speed, Go Team, Essence of Excellence en Flat Out Pyramids. Ik weet dat Catalyst Griekenland een broodnodig niveau brengt van uitkomst gedreven excellence in teambuilding voor zowel lokale als multinationale ondernemingen in Griekenland. Ik wens ze succes."