Catalyst Teambuilding Australia gelanceerd via een exclusieve samenwerking met BeChallenged. " /> Catalyst Teambuilding Australia is op de goede weg - Catalyst Teambuilding Netherlands

21 augustus 2012

In november 2011 werd Catalyst Teambuilding Australia gelanceerd via een exclusieve samenwerking met BeChallenged.

Dit energieke team is krachtiger geworden en organiseerde onlangs een Flat Out Formula 1 evenement voor een 650 man sterk managementteam en een grote foto voor 450 Telstra-afgevaardigden.

'We willen zoals jullie zijn.' Dit was een uitdrukking die al te vaak werd herhaald door klanten van Catalyst Teambuilding UK, toen ze zagen dat ons team hun teambuilding activiteiten al meer dan 20 jaar uitvoert, een voorbeeld van teamwerk in actie. Zelden hebben we van het absolute plezier mogen genieten om samen te werken met een ander bedrijf dat dezelfde energie, momentum, cruciale aandacht voor detail en vreugde in hun vak laat zien.

Voordat al onze andere geweldige licentiehouders opspringen en zeggen: "En wij dan!". We moeten toegeven dat aangezien deze groep uit Australië komt, onze betrokkenheid een beetje meer voor de hand ligt, met Ryan en Guy die uit de eerste hand hebben geleerd met hen samen te werken op verschillende teambuilding evenementen.

"Het is als een trip down memory lane", heeft Guy meer dan eens gezegd, omdat hij dit jonge team en bedrijf in actie heeft gezien. BeChallenged in zijn nieuwe vorm, met Oliver (aka Ogs) en Kingsley (alias Kingo) aan het roer, is iets meer dan een jaar oud. Er is een geweldig enthousiast team met een vergelijkbare stamboom in sportteams en kennis van het evenementmanagement dat hen ondersteunt, dus het is geen verrassing dat hun succes zo aanstekelijk is en dat hun klanten willen zijn zoals zij.

Dit alles rust op een stevig fundament en een goed begrip van ervaringsgericht leren en de evenementenindustrie in Australië. Pas op ouderwetsen, deze gasten zijn geweldig en worden alleen maar beter!