15 december 2013

60 van 's werelds toonaangevende teambuilding deskundigen komen samen in Brighton voor de tweejaarlijkse conferentie Catalyst Global

Wat is hier aan de hand? Onafhankelijke teambuilding bedrijven die netwerken, nieuwe ideeën delen en openlijk met elkaar praten!!! Dat zal toch zeker niet waar zijn?

Welnu, dat is het wel! De Catalyst Global internationale teambuilding conferentie biedt een platform voor gelijkgestemde bedrijven om te luisteren, samen te werken, creatief te zijn en uiteindelijk te profiteren van gedeelde kennis.  

We zijn er erg trots op dat we een vertrouwensvolle omgeving hebben gecreëerd door een live evenement te creëren dat teambuilding professionals in staat stelt om te netwerken en best practices te delen met andere gelijkgestemde personen van over de hele wereld.

Dit is wat sommige van onze partners zeiden over de 2 dagen:

Jullie hebben allemaal fantastisch werk geleverd door de conferentie te organiseren en een geweldige sfeer te creëren in Brighton. De mix van gepresenteerde sessies en netwerktijd werkte naar mijn mening precies goed - en ik weet dat het jullie een enorme inspanning heeft gekost om het zo succesvol te maken.

David Powell, Asia Ability

Jullie en het hele team, nogmaals bedankt voor de geweldige productie vorige maand! Goh, nu begrijp ik waarom onze klanten zo gemotiveerd en scherp teruggaan na hun conferenties

Kate Kaiser, Catalyst Events, VS

Nog steeds blij met alle uitdagingen, het plezier en de mensen die ik heb ontmoet. In 13 jaar tijd heb ik nog nooit zoveel experts ontmoet en ondanks mijn volle agenda waren al mijn evenementen in Brazilië geweldig, deels vanwege alle energie die ik kreeg van de conferentie.

Elves Costa, Conquistar, Brazil

Hoewel er inmiddels een week is verstreken, voelen we ons nog steeds zo enthousiast over de dingen die tijdens de conferentie zijn gebeurd. Galina en ik willen jullie nogmaals bedanken voor de energie en jullie gemeenschappelijke enthousiasme om de business en het wereldwijde netwerk van alle Catalyst mensen te ontwikkelen. We waarderen de waarde van Catalyst Global als een van de top teambuilding programma's die inspelen op de nieuwe verwachtingen van de klanten en de uitdagingen voor teams die ze hebben geleverd. De sfeer van delen en plezier was geweldig!

Iliyana Dimitrova, Gea Events, Bulgarije

Als je deel uitmaakt van een onafhankelijk teambuilding bedrijf en meer wilt weten over de voordelen van toetreding tot de Catalyst gemeenschap, kunt je hier klikken