2 mei 2012

Catalyst heeft een opwindende nieuwe samenwerking met d'frens ontwikkeld in Bangalore om Catalyst teambuilding activiteiten naar India te brengen.

Zoals hun naam doet vermoeden, is d'frens echt een groep oude vrienden die elkaar in de jaren '90 ontmoetten tijdens hun studie in Bangalore. Tijdens hun twintigjarige vriendschap, terwijl zij over de hele wereld samenwerkten, hadden ze de intentie om hun eigen bedrijf op te bouwen.

Hun MBA's hebben geholpen bij het opstellen van een sterk bedrijfsplan en d'frens werd in 2005 geboren met het doel uniek te zijn (merk op dat d'frens ook als "verschil" kan worden beschouwd!) met de introductie van praktische en ervaringsgerichte oplossingen voor medewerkersbetrokkenheid.

Tegenwoordig wordt d'Frens overal in India geroemd om hun creativiteit, aangepaste oplossingen en het vermogen om teambuilding programma's uit te voeren die beantwoorden aan de behoeften van de organisatie. Deze gasten zijn slim en inventief. Het was slechts een kwestie van tijd voordat het meest creatieve teambuilding bedrijf in India zijn krachten bundelde met Catalyst Global. In zeer korte tijd hebben ze met succes een breed scala aan teambuilding activiteiten uit de Catalyst portfolio weten te leveren en we kijken ernaar uit om een ​​deel van hun creaties in ons wereldwijde netwerk te mogen verspreiden.

Het team is gevestigd in Bangalore en biedt gemakkelijk toegang tot de conferentieindustrie in Goa. Ze brengen echter ook veel tijd door in Delhi en Mumbai en zijn natuurlijk goed toegerust om teambuilding evenementen door heel India te leiden.

Catalyst Global is enthousiast om deel uit te maken van de snelst groeiende markt ter wereld en kijkt uit naar een fantastische toekomst samen met d'frens.

Bezoek de Catalyst Teambuilding India website