3 april 2012

Ons wereldwijde netwerk breidt zich opnieuw uit en we zijn blij om Xtreme.ie te verwelkomen. Xtreme.ie is nu de enige leverancier van Catalyst teambuilding activiteiten in Ierland.

Xtreme.ie is het derde teambuildingbedrijf dat de afgelopen 3 maanden een Catalyst licentie heeft aanvaard.

Het succes van onze licentieoperatie wordt verklaard door samenwerking met gerenommeerde teambuildingbedrijven die een reeds gevestigde klantenbasis hebben en werken met een constante kwaliteit bij levering. Xtreme.ie past perfect in dit profiel.

Mark Davenport, een Britse directeur van Catalyst Global, legt uit waarom Xtreme.ie de vanzelfsprekende keuze was.

Al actief vanaf 2003 is Xtreme.ie het grootste outdoor avontuur- en teambuilding bedrijf van Ierland. Met verschillende vaste bases bieden ze off-road rijden, parcoursen met touwen op grote hoogte en vele andere opwindende pakketten voor bedrijven en het grote publiek.

In een moeilijk economisch klimaat is Xtreme.ie erin geslaagd om alle sectoren van hun bedrijf te laten groeien, inclusief de ontwikkeling van een mobiele teambuildingservice. Het is op dit gebied dat Xtreme voordeel zag om een licentie bij ons af te sluiten. Directe toegang tot Catalyst's unieke portfolio van teambuilding evenementen stelt hen in staat een rijke diversiteit aan indoor opties aan te bieden aan de congres- en vergadermarkt. Wij richten ons op de productontwikkeling en zij richten zich op verkoop en levering.

Nu Bluehat met succes het merk Catalyst in het Verenigd Koninkrijk leidt, versterkt een nieuw Catalyst kantoor in Ierland onze positie in Europa verder. Ons klantenbestand met vele blue chip bedrijven kijkt naar Catalyst om een ​​consistente teambuildingservice tussen landen aan te bieden. Onze distributie van middelen en talent kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren voor klanten die teambuilding overwegen op internationale locaties.

Ga voor meer informatie over Xtreme.nl en Catalyst in Ierland naar de Catalyst Teambuiding Ireland website.