7 februari 2017

Catalyst Global kondigt een exclusieve samenwerking aan met Agence Synergy om Catalyst Team Building producten in Tunesië te verkopen en te leveren.

Opgericht in 2010, is Synergy een toonaangevend Event Management Bedrijf die op maat gemaakte stimulansen levert en Meetings & Event oplossingen ontwerpt voor zakelijke klanten in Tunesië en daarbuiten. In de loop der jaren heeft Synergy naam gemaakt met haar expertise op het gebied van het leveren van doelgerichte resultaten binnen diverse disciplines, waaronder evenementenplanning, congresorganisatie, incentivereizen, beloningsprogramma's, productlanceringen en bijeenkomsten. Tot nu toe zijn hun diensten vooral gericht om bedrijven te doen begrijpen dat hun zakelijke succes berust op de motivatie en inspiratie van hun werknemers, partners en klanten. Door hen betere prestaties te laten leveren. Met deze overtuiging was het een natuurlijke stap voor Synergy om zich in Tunesië te profileren als koploper op het gebied van teambuilding.

"Omdat we al meer dan zeven jaar bestaan, hebben we de ambitie om een belangrijke regionale speler in de Teambuilding industrie te worden. Door aan te sluiten bij het reeds lang gevestigde en solide Catalyst Global teambuilding netwerk krijgen wij een belangrijke hefboom in handen voor de ontwikkeling van ons bedrijf en hebben wij een antwoord op de snelgroeiende vraag van de markt in Noord-Afrika. Daarom zijn we trots om deel uit te gaan maken van Catalyst Global met wie we essentiële zakelijke waarden delen en hopen we samen toekomstige gemeenschappelijke prestaties te kunnen vieren."  

Ghazi Cheikhrouhou, Oprichter

Het exclusieve netwerklidmaatschap biedt Synergy toegang tot de uitgebreide portfolio van Catalyst's teambuilding oplossingen, uitgebreide training, sales & marketingmaterialen en expertise, evenals de mogelijkheid om samen te werken met teambuilding, training en MICE bedrijven overal ter wereld.

"Wij bij Catalyst Global zijn enorm enthousiast dat wederom een goed ontwikkeld Event Management Bedrijf ons wereldwijde teambuilding netwerk komt versterken. Het partnerschap met Synergy illustreert een toenemende tendens naar gevestigde Event Management bedrijven die de waarde van teambuilding voor hun gevestigde klantenbestand en de enorme voordelen van het Catalyst Teambuilding netwerk identificeren."  

Mark Davenport, Hoofd van Business Development, Catalyst Global

Synergy's motto is "Het buiten de gebaande paden organiseren van evenementen die de verwachtingen van de klant ruimschoots overtreffen." De duizenden mensen die wereldwijd elk jaar de Catalyst teambuilding producten ervaren weten hoe graag we de verwachtingen van de klant overtreffen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we een synergie hebben gevonden met Agence Synergy.