19 augustus 2015

Catalyst Global is verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Challenge Group die een exclusieve licentie heeft verkregen om Catalyst teambuilding producten in Israël te verkopen en te leveren.

Challenge Group is een veelomvattend Israëlisch bedrijf gespecialiseerd in teambuilding en trainingen. Met een hoofdkantoor in Tel-Aviv leveren ze leuke, motiverende teambuilding activiteiten in heel Israël.

Challenge Group is trots op het creëren van eersteklas ervaringen en verwelkomt de mogelijkheid om mensen uit te nodigen uit hun dak te gaan en plezier te maken! Hun professionele en toegewijde personeel met een liefde voor het buitenleven en een passie voor surfen, skiën, paardrijden, peddelen en een groot aantal andere avonturen zijn door innovatie en creativiteit experts in het creëren van leuke en buitengewone buitendagen. Terwijl er ook nog gelachen kan worden tijdens de feestelijke evenementen!

10 jaar geleden opgericht door twee broers Assaf en Liron Yakobi als een Outdoor Training Company voor kleine groepen. Vanuit een achtergrond in bedrijfsadvisering en het Israëlische leger zijn ze snel begonnen met het afstemmen van oplossingen voor teambuilding voor grote zakelijke evenementen. En tot nu toe hebben ze veel enorme evenementen voor duizenden mensen geproduceerd, waaronder vorig jaar (zoals afgebeeld) toen zij het eerste racefestival met hindernissen in Israël hebben opgezet, met 5000 mensen die door het bos renden met veel modder en gekke obstakels!

Oprichter en directeur Assaf ziet de samenwerking met Catalyst Global als een geweldige kans om Israël kennis te laten maken met de meest innovatieve en beproefde teambuilding programma's en -activiteiten ter wereld.

"We zijn erg trots om lid te worden van de steeds groter wordende Catalyst Team Building Network en kijken ernaar uit om te delen en  samen te werken met gelijkgestemde mensen in dezelfde branche over de hele wereld. Wij zijn er stellig van overtuigd dat Catalyst producten een nieuwe dimensie zullen toevoegen aan teambuilding in Israël. Ze zullen bij het afstemmen en leveren van evenementen, die voldoen aan de behoeften van klanten om blijvende resultaten te bereiken, hun hoge normen in acht nemen. Net als het Catalyst Global team houden we van uitdagingen, we zijn teamspelers en we houden van lachen en plezier hebben! "

Assaf Yakobi, Managing Director | Challenge Group

Assaf Yakobi, Managing Director | Challenge Group

"De samenwerking met Challenge Group is een strategische stap die ervoor zal zorgen dat Catalyst teambuilding producten volgens onze hoge normen in Israël worden verkocht en geleverd. We zijn enthousiast over de leuke energie, het talent en de inzichten die Assaf & Liron en hun team meenemen naar de Catalyst Team Building Network.”

Mark Davenport, BDM | Catalyst Global

Challenge Group zal beginnen enkele van de meest beproefde en geteste Catalyst teambuilding producten naar de Israëlische markt te brengen, waaronder Flat Out Formula 1, Big Picture, Need 4 Speed, River RunnerBridging the Divide and Two Tribes.

Ga voor meer informatie over Challenge Group naar www.clg.co.il