collaborative team building event

5 januari 2012

Na het geweldige succes van Orchestrate hebben we een nieuwe klassieke muziek teambuilding activiteit ontwikkeld perfect voor drukke conferentie schema's: Crescendo!

Ons Crescendo kan je team in minder dan een uur veranderen in een uitvoerend strijkersensemble. Geloof me, het kan echt!  

Onder begeleiding van twee deskundige docenten maakt je team kennis met violen en altviolen en leert een unieke compositie te spelen die we speciaal hebben laten comperen voor dit teambuilding programma. Zelfs als je team niet vertrouwd is met muziekinstrumenten, zullen ze aan het einde van een uur samenkomen (met behulp van achtergrondmuziek) om prachtige muziek te maken. Gegarandeerd!

Hoe kwamen we op dit idee?

We hebben onze eerste baanbrekende klassieke muziek teambuilding activiteit, genaamd  ‘Orchestrate,’ in 2006 gelanceerd. Sindsdien zijn veel blue chip klanten de uitdaging aangegaan. Het is wereldwijd een geweldig succes voor ons gebleken en blijft een favoriet van de klant.

Naarmate de jaren verstreken, ontdekten we dat er veel klanten zijn die een activiteit met klassieke muziek wel willen ervaren, maar die niet de tijd en het budget hebben om Orchestrate in hun schema op te nemen. Om die reden hebben we Crescendo ontwikkeld. Crescendo biedt een budgetvriendelijk alternatief dat gemakkelijk in een druk vergaderschema kan worden verwerkt. En het gebeurt allemaal in een enkele ruimte, dus het is niet nodig om daarvoor te verkassen.

Catalyst Global Director Mark Davenport legt uit hoe Crescendo tot stand kwam

Catalyst biedt nu twee ongelooflijke klassieke muziek teambuilding evenementen aan met kwaliteitsinstrumenten en gegarandeerde resultaten. Klik hieronder voor meer informatie over deze prachtige en unieke teambuilding activiteiten:

Crescendo Orchestrate!