19 december 2014

Catalyst Global is er trots op aan te kondigen dat Event Masters België is toegetreden tot het Catalyst Global teambuilding netwerk.

De teambuildingsafdeling van Event Masters heeft meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van creatieve en innovatieve evenementen. Hoewel er al 50 verschillende beproefde concepten voor klanten zijn om uit te kiezen, is Event Masters verheugd om de exclusieve leverancier van Catalyst Global producten in België te zijn, met name zakelijke spellen en muziekevenementen.

Kijk ook uit naar de uitrol van het ultieme interactieve dinerspel Battle of the Tables van Event Masters via het Catalyst Global-netwerk in het eerste kwartaal van 2015. Het is een zeer flexibele, volledig gepersonaliseerde en goed gescripte activiteit om je groepen te kneden in teams - en dit allemaal tijdens het diner! Het komt binnenkort beschikbaar in het Catalyst Global netwerk.

Event Master’s directeur Bert Knuts en Managing Partner, Johnny Machiels reisden onlangs naar Lyon om er getuige van te zijn dat een andere Catalyst Global teambuilding partner, Eagles Team Building France, een groep van 600 man in beweging bracht!

Event Masters is geen gewoon teambuildingbedrijf; hun MVO inspanningen zijn lovenswaardig. Event Masters is een structurele partner van Cunina en draagt ​​bij aan de training van veertig Cunina pleegkinderen om een ​​Community Medical Assistant te worden in de Himalaya regio van Nepal. In november nam Johnny even vrij van zijn filantropische werk in Nepal om Aziatische bedrijven te ontmoeten in de Catalyst Global team building network bij de Asia Zone 2014 conferentie. 

De toevoeging van Event Masters brengt het totale aantal bedrijven dat betrokken is bij het Catalyst Global teambuilding netwerk op 40!

Meer informatie over Event Masters vind je op:   www.eventmasters.be