9 juni 2016

Catalyst Global blijft verder expanderen in Europa. Snel na de aankondiging van ons recent partnerschap in Tsjechië komt nu een strategische alliantie met ExProfesso, een team van teambuilding professionals in Polen.

ExProfesso werd in 2003 opgericht en beschikt over een schat aan ervaring en creativiteit op het gebied van het ontwerpen van simulatiegames en rollenspellen. De Catalyst gemeenschap is gebaseerd op de principes van samenwerking en gedeelde kennis. We zijn allemaal enthousiast over de inzichten in gameplay die ExProfesso zal bijdragen aan het netwerk.

Waarom Catalyst?

"Er is altijd behoefte aan vernieuwing om onze klanten te verrassen met "iets nieuws” – “we zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën en we zijn echt onverzadigbaar op dit gebied - hetzelfde geldt voor onze klanten ;) Daarom geloven we sterk in de toegevoegde waarde van het Catalyst Global teambuilding netwerk. En we zijn zo enthousiast om met jullie samen te werken!"

Monika Dymacz (ExProfesso Directeur)

De toekomst van teambuilding in Polen?

"Na een waardevolle tijd met het Poolse team te hebben doorgebracht, weet ik dat ze net als andere partners in het Catalyst Global teambuilding netwerk geïnspireerd zijn door cultuur, wetenschap, sport en een menselijk streven naar optimaal resultaat. Zo hebben ze een 'millennial' aanpak gekozen bij het ontwerpen van teambuilding activiteiten. We zijn erg blij dat 'life hacking' spellen zoals Fresh Biz, Beat Box en Big Picture nu beschikbaar zijn in Polen."

Mark Davenport, Catalyst Global Directeur

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om de effectiviteit van jouw team in Polen te versterken, neem dan contact op met ExProfesso.