Go Team is een geheel nieuwe tablettoepassing exclusief voor het Catalyst Teambuilding netwerk. Het transformeert elke locatie in een geweldige race vol interactie en avontuur. " /> Go Team hightech schattenjacht - Catalyst Teambuilding Netherlands
Go Team Corporate Outdoor Adventure Team Building

12 juni 2013

Go Team is een geheel nieuwe tablettoepassing exclusief voor het Catalyst Teambuilding netwerk. Het transformeert elke locatie in een geweldige race vol interactie en avontuur.

Vorige week bleek het zonnige weer in Brighton aan de zuidkust van het VK de ideale locatie te zijn om een ​​nieuw, innovatief teambuilding product te lanceren. Vijf teams namen deel aan een zeer competitief evenement om de belangrijkste kenmerken van deze unieke 'city challenge' technologie te testen. 

De Go Team app werkt op tablets en heeft een unieke volgpijl die teams helpt bij het vinden van hun aanknopingspunten. Zodra deelnemers op hun bestemming aankomen, worden de door de GPS geactiveerde uitdagingen aan de teams uitgereikt in de vorm van vragen, aanwijzingen en plaatjes waarvoor teamwork vereist is.

Deze geweldige race onthulde onder meer de verborgen geschiedenis en minder bekende feiten over Brighton. Updates, feedback en scores werden in realtime bijgehouden, omdat de technologie de voortgang van de teams volgde door de straten en steegjes van deze fascinerende stad.

Hebben we onderweg iemand verloren? Nee! De slimme technologie van Go Team genereert intelligent gelijke afstandsroutes voor elk team en brengt alle teams op een bepaald moment veilig naar hun eindbestemming

We hebben tot op heden uitstekende feedback ontvangen over Go Team; het is een zeer flexibel systeem gebleken dat dient als een creatief platform voor alle niveaus en alle terreinen. Of het nu gaat om het verkennen van congresbestemmingen zoals Brighton, wandelen over wandelpaden, lopen door het bos of op het water, Go Team zorgt voor gedenkwaardige teaminteracties en stelt deelnemers in staat om de locatie echt te leren kennen.

Klanten tonen al vertrouwen in dit product met bevestigde verkopen in Kopenhagen deze week en Malta in het weekend.

Klik hier voor meer informatie over Go Team