Asia Ability heeft de bezoekers van de Singapore Formule 1 nachtrace getrakteerd op twee spetterende Beatswork uitvoeringen. Het was een "openbare" gebeurtenis waarbij de 80 deelnemers op dat moment uit de duizenden bijeengekomen F1 fans werden gekozen. " /> Beatswork Rocks Singapore Grand Prix - Catalyst Teambuilding Netherlands

28 april 2010

Catalyst Global partner Asia Ability heeft de bezoekers van de Singapore Formule 1 nachtrace getrakteerd op twee spetterende Beatswork uitvoeringen. Het was een "openbare" gebeurtenis waarbij de 80 deelnemers op dat moment uit de duizenden bijeengekomen F1 fans werden gekozen.

 

Beroemd Gezelschap

We waren in goed gezelschap en de artiesten die dat weekend in Singapore stonden, waren de Black Eyed Peas, Beyonce, ZZ Top, Back Street Boys en Chakka Khan ... geen slechte support bands voor ons BEATSWORK! Het was een enorme hit bij het publiek, zorgde voor goede publiciteit in de pers in Singapore en een leuk weekend voor het Asia Ability team (met als extra voordeel pasjes om de F1-race bij te wonen!!).

Crowd Pleaser!

Beatswork is niet alleen de ultieme zakelijke teambuilding ervaring, het bewees zichzelf ook weer eens als een zeer interactief en aantrekkelijk publieksamusement.

Klik hier voor meer informatie over Beatswork