10 juli 2014

Twee onafhankelijke teambuilding bedrijven hebben hun krachten gebundeld om een exclusieve Catalyst teambuilding licentie voor Rusland te verwerven. Wij verwelkomen Ola en Elena Kastensson (Russkie-Prostori) en Maria Varlamova (Fabrika) in onze wereldwijde gemeenschap.

Met onze snelle groei in Oost-Europa, wisten we dat het niet lang zou duren tot een ondernemend bedrijf haar toevlucht zou nemen tot het potentieel van Catalyst teambuilding producten in Rusland. Wat we niet hadden verwacht, was dat twee bedrijven ons tegelijkertijd zouden benaderen!

"In deze situatie zouden we normaal gesproken beide bedrijven beoordelen en een keuze maken voor de beste partner. Echter, na vergaderingen met de twee bedrijven, vonden we dat ze beiden aantrekkelijke voordelen konden bieden met verschillende marktperspectieven. Er was een uitstekende klik met zowel  Fabrika als Russkie Prostori. We bevonden ons in de ongewone situatie dat we graag in gelijke mate met beide partners zaken zouden willen doen.

Onze oplossing was om te suggereren dat ze openlijk met elkaar in gesprek zouden gaan om hun gemeenschappelijke kracht in de markt te ontdekken. Dit gebeurde en een gezamenlijke Russisch partnerschap werd ondertekend. We zijn erg trots te hebben meegewerkt aan wat gerust een doorbraak genoemd kan worden in de geschiedenis van Catalyst Global"

Mark Davenport -  Catalyst Global Director

Ola, Elena en Maria zullen zich volgende week bij ons aansluiten tijdens onze Europese Summit in Londen, waar ze de gelegenheid krijgen elkaar en andere gelijkgestemde teambuilding professionals in de buurt van hun regio te ontmoeten.

Ga voor meer informatie over teambuilding activiteiten in Rusland naar  www.catalystteambuilding.ru