1 september 2015

Catalyst Global is verheugd een nieuwe samenwerking met Kadoma aan te kondigen die een licentie heeft verkregen om Catalyst teambuilding producten in Colombia te verkopen en te leveren.

Kadoma is een gevestigde teambuilding- en trainingsorganisatie, centraal gelegen in Colombia met een hoofdkantoor in Bogota. Hun expertteam voert programma's uit in heel Colombia, waaronder in belangrijke centra zoals Bogota, Cartagena en Medellin voor het groeiend aantal multinationale ondernemingen die actief zijn in Colombia, de inkomende MICE markt, evenals lokale bedrijven en organisaties.

Catalyst Global CEO Guy Baker bezocht Colombia om samen met deskundig facilitator, Elves Costa, een trainingsprogramma voor personeel op te zetten van het naburige Braziliaanse bedrijf Conquistar.

"De samenwerking met Kadoma zal ervoor zorgen dat Catalyst teambuilding producten in Colombia kunnen worden verkocht en geleverd volgens onze hoge normen. We zijn onder de indruk van de vriendelijke en deskundige medewerkers van Kadoma die zich richten op het bieden van teambuilding ervaringen die blijvende resultaten opleveren. Kadoma’s relatie met lokale organisaties die de empowerment van de jeugd nastreven zijn ook indrukwekkend en sluiten goed aan bij de “geef” cultuur van Catalyst Global."

Guy Baker CEO | Catalyst Global

Daniel ziet de samenwerking met Catalyst Global als een geweldige kans om hun activiteiten uit te breiden naar indoorevenementen en interactieve zakelijke games. Hij sprak zijn enthousiasme uit over de kennis die kan worden opgedaan door samen te werken met Catalyst Global partners over de hele wereld.

"We zijn zeer vereerd en trots om tussen reuzen te mogen lopen, om lid te worden van Catalyst Global, het grootste en beste netwerk van teambuilding programmaverschaffers ter wereld." Met deze samenwerking kan Kadoma Outdoors / Catalyst Colombia de beste, meest gerenommeerde en grootste aanbod van innovatieve teambuilding programma's op de Colombiaanse markt bieden."

Daniel Trujillo Co Oprichter en Uitvoerend Directeur van Kadoma Outdoor

Een reeks Catalyst-teambouwprogramma's, waaronder de immer populaire Flat Out Formula One, Need 4 Speed, The Big Picture en Go Team, sluiten zich nu aan bij het exclusieve Kadoma assortiment van innovatieve, boeiende en leuke teambuildingprogramma's.

Bezoek voor meer informatie of om als eerste Kadoma's nieuwe reeks Catalyst teambuilding programma's in Colombia te ervaren de Kadoma website Kadoma website of neem vandaag nog contact op met een van hun zeer bekwame evenementencoördinatoren op +57 317 3742026.

Website : www.kadoma.co