21 maart 2016

Catalyst Global is trots om onze eerste nieuwe partner voor 2016 te introduceren. Maxin PRAAG heeft een gouden licentie getekend om de exclusieve distributeur te worden van Catalyst teambuilding producten in Tsjechië.

Maxin PRAAG, opgericht in 1999 door CEO Jarmila Skorikova, is het toonaangevende Destination Management Bedrijf (DMC) en evenementproductiebedrijf in de Tsjechische Republiek. Zij richt zich vooral op de professionele organisatie van vergaderingen, incentives, conferenties, evenementen en productlanceringen. En nu, met de Catalyst productportfolio en ondersteuning kan zij haar klanten nog veel meer bieden.

"Binnen het topmanagement van Maxin PRAAG waren we het unaniem eens dat we wilden toetreden tot het Catalyst netwerk toen we ontdekten dat zoiets mogelijk was en wij hun presentaties zagen. We zijn gewend om gebruik te maken van kracht, cloud-sourcing en ruimdenkendheid binnen erg exclusieve gemeenschappen wereldwijd en we zijn van mening dat Catalyst zeer binnenkort een nieuwe sterke bondgenoot van ons zal zijn."

Jarmila Skorikova, CEO & Oprichter, Maxin PRAAG

 

"Ons netwerk groeit van kracht tot kracht en Maxin PRAAG toont een toenemende trend in de richting van DMCs die zich de waarde realiseren van de Catalyst propositie. Onze 'kant-en-klare' teambuilding oplossingen stellen DMC-operators in staat om onmiddellijk een schat aan creatieve concepten in hun bestaande portfolio te introduceren. De ondersteuning en trainingen die ze krijgen van Catalyst vergroot het interne zelfvertrouwen en stelt hen in staat om snel teambuilding specialisten in huis te benoemen. Catalyst biedt DMCs een welkom alternatief voor het opnieuw uitvinden van dezelfde vermoeide oude voorstellen en maakt het nu mogelijk om de omzet dramatisch te verhogen met het verkopen van opwindende teambuilding activiteiten."

Mark Davenport, Hoofd van Business Development, Catalyst Global

Praag en avontuurlijke races gaan hand in hand. Het is de perfecte locatie voor speurtochten. Maxin PRAAG heeft een schat aan ervaring in het ontwerpen van culturele tablet-tours en stadsbijeenkomsten. Ze zijn de perfecte partner om onze Go Team zoektocht naar schatten in Tsjechië te leveren.

Maxin PRAAG gelooft dat "DETAILS UITMUNTENDHEID CREËREN", en ze zijn er trots op om elke dag volgens dit motto te leven. Hier bij Catalyst Global klinken deze waarden ons bekend in de oren en we hebben zeker het gevoel dat we de juiste klik hebben gevonden bij het Maxin PRAAG team.

We kijken uit naar een zeer mooie toekomst samen!