12 september 2012

Acewood, onze partner in Beijing, heeft onlangs een trainingsprogramma ontworpen voor 40 Chinese Miss World beloften. Catalyst Global had de benijdenswaardige taak om een geïntegreerde teambuilding activiteit te leveren.

In de aanloop naar de Chinese verkiezing zetten we ons nieuwe parfum-creatie-evenement "Essence of Excellence" in voor een laatste test. De mogelijkheid om een ​​teambuilding activiteit voor toekomstige Miss Worlds te organiseren, gaf ons het perfecte lanceerplatform voor dit opwindende nieuwe product.

Catalyst Global Directeur Mark Davenport vloog uit om het evenement, dat zeer goed werd ontvangen door de deelnemers, te faciliteren. In 6 teams gingen alle meisjes aan de slag met onze op maat gemaakte parfumkits. Na een korte introductie over de parfumindustrie gaf Mark elk team een opdracht om een ​​individuele geur te creëren en te mengen die een bepaalde doelmarkt zou aanspreken. De Miss World juryleden beoordeelden niet alleen op teamwerk, maar ook op hoe goed de teams hun klanten begrepen door top-, midden- en basistonen te combineren om de perfecte geur te creëren.

"Ik was enorm onder de indruk van de kwaliteit van de geur die de deelnemers produceerden, zo goed zelfs dat ze allemaal een monster mee naar huis namen. Miss World terzijde, het is de moeite waard te vermelden dat Essence of Excellence niet alleen voor glamourmeisjes is. Door de unieke combinatie van ingrediënten in onze op maat gemaakte creatiesets te combineren, kunnen teams mannelijke, vrouwelijke en frisse jonge unisex geuren creëren.

Het creëren van een geur is een zeer interessant en interactief proces, ik zou dit zonder aarzeling aan een mannelijk publiek aanbevelen. In al onze gametests hebben we een enorme duim omhoog gekregen van de jongens.

In termen van dit koppelen aan een zakelijke boodschap is het belangrijk om op te merken dat deze oefening teams echt pusht om een ​​emotionele band te creëren met hun klanten. Er zijn niet veel teambuilding programma’s die deze tak van sport verkennen."

Mark Davenport onthult meer over  Essence of Excellence

Of je nu een zeer boeiende conferentie energizer nodig hebt of een manier zoekt om klantenbetrokkenheid te ontdekken of een uniek evenement zoekt voor na het diner, Essence of Excellence is nu verkrijgbaar via al onze regionale partners over de hele wereld. Bij het aanstaande feestseizoen kan Essence of Excellence het magische ingrediënt zijn om je kerstfeest mee te beginnen.

Klik hier om meer te lezen over Essence of Excellence