1 oktober 2014

Bluehat Group, Catalyst Teambuilding partner in het Verenigd Koninkrijk, heeft haar activiteiten uitgebreid naar de VS.

Bluehat Group is trots om vandaag, 1 oktober 2014, aan te kondigen dat we de Amerikaanse activiteiten blijven voortzetten namens Catalyst Global in Alexandria, Virginia. We willen graag Jim Waller, president van Catalyst Events (VS), bedanken voor het overdragen van de VS operatie aan ons bij Bluehat Group en we verheugen ons erop de vlag hoog te houden. We wensen Jim het beste na zijn pensionering.

Catalyst Group heeft een stevig genesteld netwerk in de VS en we zullen de weg wijzen voor vele opwindende evenementen die het continent zullen aandoen. We verwelkomen Katie Kaiser in het Bluehat-team als Head of Operations (VS) en we weten dat ze de groei van het bedrijf zal leiden terwijl we een team bouwen dat sterker is dan ooit tevoor.

Tim Shepley, Managing Directeur van Bluehat Group

Dit is een super opwindende ontwikkeling voor mij en voor iedereen. Jim's liefde voor tuinieren en fietsen zal hem ongetwijfeld bezig houden en we zullen zijn uitgebreide ervaring, ondersteuning en avontuurlijke aard missen. Ik ben heel blij dat Bluehat is overeengekomen om Catalyst USA te gaan leiden en hetzelfde succes te behalen als de Bluehat Group in het Verenigd Koninkrijk heeft gedaan. We zullen echt de innovatiefste wereldwijde specialisten zijn op de Amerikaanse markt!

Katie Kaiser, Head of Operations (USA) Bluehat Group

Je kunt meer informatie vinden over de kracht van samenwerking op  www.catalystevents.com en www.bluehatgroup.co.uk