Asia Ability royaal een Beatswork teamactiviteit om jonge atleten samen te brengen gesponsord." /> Teambuilding in de ‘Olympische Geest’ in Singapore - Catalyst Teambuilding Netherlands

20 augustus 2010

Met een open gemeenschapszin hebben onze partners Asia Ability royaal een Beatswork teamactiviteit om jonge atleten samen te brengen gesponsord.

De allereerste Jeugd Olympische Spelen (YOG) werden gehouden in de eilandnatie Singapore op 14 augustus 2010 met meer dan 300.000 toeschouwers, 26 sport- en cultuur- en onderwijsprogramma's en in totaal 18 wedstrijdlocaties

Asia Ability was er trots op deel te uitmaken van dit prestigieuze evenement! Ze faciliteerden een reeks BeatsWork sessies voor de atleten in het Olympisch dorp naast een aantal evenementen om de toeschouwers te vermaken.

Beatswork in het Olympische dorp was aangepast om te focussen op het samenkomen van een veelvoud aan culturen in de Olympische Geest en Idealen. Jacques Rogge kwam zelfs langs bij een van de sessies en we kregen hem even aan het trommelen!

Ze trommelden naar schatting 2000 mensen samen.