16 februari 2015

Scarlett Entertainment en Global Entertainment Specialists zijn de beste keuze voor Destination Entertainment. Scarlett's Team Building specialisten in Hong Kong zijn Catalyst Global’s teambuilding netwerkpartner, Team Building Asia.

Wie in de evenementen industrie heeft nog nooit gehoord van Scarlett Entertainment & Media? Als een van de entertainmentspecialisten van topbestemmingen die wereldwijd meer dan 5.000 acts op 100 locaties wereldwijd vertegenwoordigen, staat Scarlett synoniem voor top entertainment van wereldklasse. Ze hebben een reeks van prominente klanten waaronder spraakmakende internationale bedrijven en evenementen.

Met een focus op geografische specialisatie staat Scarlett Entertainment bekend om zijn lokale kennis en expertise. Dat is de reden waarom zij  Team Building Asia promoten als hun teambuilding specialisten in Azië.

Team Building Asia heeft met meer dan 95.500 deelnemers op meer dan 1.500 evenementen samengewerkt, waarbij ze trots waren om een ​​reputatie te hebben als een van de meest innovatieve en creatieve teambuilding groepen in de regio Azië-Stille Oceaan. Waarbij zij zich aanpasten aan de behoeften van hun klanten om de beste teambuildingactiviteit te kunnen leveren.

In een recent interview legt Scarlett Entertainment, Stuart Harris, mede-oprichter en CEO van Team Building Asia uit wat ze doen, wat hun missie is, hoe zij zich hebben gespecialiseerd in hun lokale markt en hoe ze hun belangrijkste teambuildingevenementen presenteren -

alle Catalyst Global Team Building evenementen wereldwijd beschikbaar via ons netwerk.

Bekijk het interview met Scarlett Entertainment & Stuart Harris van Team Building Asia.

Catalyst Global teambuilding producten zijn verkrijgbaar in Hong Kong, Macau en Shanghai via Team Building Asia. Neem vandaag nog contact op met Stuart Harris en zijn team om erachter te komen hoe ze een teambuildingsactiviteit kunnen aanpassen aan jouw evenement.