29 mei 2017

Team Challenge Company heeft de rechten verworven om de producten van Catalyst Global te verkopen en te distribueren in Schotland, evenals de rechten voor de Engelse markt. Het partnerschap zal naar verwachting ook invloed hebben op de wijze waarop teambuilding activiteiten worden uitgevoerd in Schotland en Engeland.

Team Challenge levert al elk jaar meer dan 400 corporate events van een hoog kaliber voor veel van 's werelds meest succesvolle organisaties, waaronder BP, KPMG en Standard Life Investments. Als aanbieder is Team Challenge Company klaar om een expansiestrategie gericht op nieuwe sectoren uit te voeren, waaronder de farmaceutische en technologische industrieën.

Interactieve Gamified Business Games

Catalyst Global's investering in digitale gamification zorgt ervoor dat Team Challenge Company vooruitgang kan boeken met innovatieve activiteiten, zoals Peak Performance, een interactief tablet-based spel waarbij teams klanten moeten helpen om Mount Everest te beklimmen, als ook met de live streaming van uitdagingen. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat teams samen kunnen werken ongeacht waar zij zich bevinden. Ze kunnen kennis met elkaar delen en elkaar motiveren om doelen te bereiken.    

Toegang tot het Global Distribution Network

Naast de toegang die men krijgt tot producten van Catalyst Global's kan Team Challenge Company ook gebruik maken van het bedrijf's netwerk voor de distributie van haar eigen producten. De klanten die internationaal opereren zullen ook profiteren van consistentie in de praktijken met betrekking tot teamontwikkeling. In Engeland georganiseerde evenementen kunnen bijvoorbeeld op wereldschaal worden gerepliceerd met de hulp van buitenlandse partners.

Gerard Crowley, co-directeur van Team Challenge Company zei:

"We hebben gemerkt dat de invoering van digitale gamification bij corporate events een krachtige manier is om deelnemers erbij te betrekken en te motiveren. Dit partnerschap biedt onze klanten in het VK toegang tot wereld's grootste aanbod van teambuilding activiteiten. Catalyst Global is een van de meest gerespecteerde organisaties binnen de branche. Haar producten en intelligente spelletjes motiveren en stimuleren vooruitgang op een manier die andere activiteiten niet voor elkaar krijgen. Wij zijn enthousiast om met hen samen te werken om onze klanten de nieuwste en meest effectieve technieken te kunnen aanbieden." 

Guy Baker, CEO van Catalyst Global zei verder:

"We zijn blij met zo'n gerespecteerd en enthousiast team dat onze producten in Engeland zal vertegenwoordigen. Het Catalyst Global Network gedijt op de samenwerking met en gedeelde expertise van onze partners. Team Challenge Company brengt een jarenlange ervaring en unieke benadering mee waar onze partners en hun klanten wereldwijd van kunnen profiteren. We kijken uit naar een lange en wederzijds voordelige samenwerking."