19 december 2012

We zijn erg trots om nog een nieuw lid van de Catalyst Global Network te introduceren.

Gisteren ontmoetten Dani Polajnar (Team Building Academy Director) en Luka Jan (Projectmanager) en Catalyst Directeuren Mark Davenport en Rob Yeung elkaar in het Grosvenor Hotel in Londen om deze spannende nieuwe samenwerking te formaliseren.

Teambuilding Academy (TBA) is een organisatie die zich inzet voor het aanmoedigen van teamwerk op basis van kwalitatief hoogwaardige teambuilding programma's. TBA werkt op het gebied van voorbereiding, moderatie, organisatie en implementatie van teambuilding programma's. Daarnaast organiseren ze ook interactieve teambuilding evenementen, zakelijke seminars en conferenties, evenals onderzoek en advies over teamwork.

Vanuit een centrale basis in Ljubljana zullen ze nu een uniek aanbod van Catalyst Teambuilding evenementen in Slovenië, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië aanbieden.

Mark Davenport, Catalyst Director, merkt op: "Team Building Academy is het vierde teambuildingbedrijf dat alleen al dit jaar een exclusieve licentie bij ons tekent. Dit is een echte mijlpaal in de uitbreiding van ons wereldwijde netwerk aangezien veel gevestigde teambuilding bedrijven nu de waarde erkennen van het opnemen van de creatieve teambuilding programma's van Catalyst in hun eigen portfolio's. Enkele van onze grootste succesverhalen zijn gerealiseerd door samen te werken met professionele teambuilding operators die hoog aangeschreven staan bij hun eigen regionale klanten - TBA zal hier zeker goed bij passen."