12 mei 2014

We blijven allianties bouwen met 's werelds leidende teambuilding bedrijven. Deze keer trekken we noordwaarts naar Finland en verwelkomen met trots Seikkailu in onze wereldwijde gemeenschap.

Seikkailu heeft een exclusieve licentie genomen om in heel Finland Catalyst teamactiviteiten uit te mogen voeren. Seikkailu heeft wortels in teambuilding en staat bekend om buitengewone participatieve evenementen en is een voorloper in eventmarketing in Finland. Ze staan ​​nu klaar om een ​​hele nieuwe dynamiek in de Finse teambuildingmarkt te lanceren.

Als een van de baanbrekende outdoor teambuilding bedrijven in Finland hebben we altijd een oog gehouden op de positieve ontwikkelingen bij Catalyst. Net als Seikkailu hebben ze constant een hoog integriteitsniveau gehandhaafd in de branche. We zijn er erg trots op om deel te nemen aan dit netwerk van team buildingprofessionals.

We zijn ook een full-service incentive bedrijf - onder het merk Fincentive. We organiseren veel bedrijvigheid buitenshuis waardoor we altijd op zoek zijn naar de meest creatieve en betrouwbare partners die lokaal actief zijn op elke bestemming. Lid zijn van de Catalyst gemeenschap biedt concurrentievoordeel en vertrouwen in het vinden van gerenommeerde teambuilding leveranciers voor onze klanten. Wat Catalyst heeft gecreëerd is uniek omdat geen enkele andere organisatie onafhankelijke teambuilding bedrijven op wereldwijde schaal met elkaar verbindt.

We kijken er echt naar uit om andere teambuilding leveranciers over de hele wereld te ontmoeten, producten, ervaringen, kennis en best practices uit te wisselen. Op onze beurt zullen we onze ervaring in prestatieverbetering, knowhow en technieken die we hebben behaald met onze Fincentive tools delen 

Timo Heinaro, Managing Director Seikkailu

Voor elk teamevenement in Finland, binnen of buiten, hebben we Seikkailu uitgerust met een volledig assortiment energizers voor conferenties, zakelijke spellen, netwerkoefeningen en spectaculaire motiverende evenementen. Van een kleine vergadering van tien afgevaardigden tot een conferentie met duizenden deelnemers, Seikkailu kan alle teambuilding behoeften aan.

Catalyst Global verwelkomt de vriendelijke Finnen!

Voor onmiddellijke turn-key activiteiten en pakketten of gedetailleerde oplossingen op maat kunt u contact opnemen met:

timo@seikkailu.fi