3 januari 2013

We beginnen het jaar met goed nieuws: op kerstavond 2012 sloot teambuilding bedrijf Agentūra ŪPAS om een exclusieve overeenkomst om Catalyst Teambuilding activiteiten te leveren in Litouwen, Letland en Estland.

Met 5 jaar ervaring in de teambuilding markt en een uitgebreide lijst met zakelijke klanten, is Agentūra ŪPAS (zie boven) de perfecte partner voor ons om het potentieel in deze markt te realiseren. We werken hard om de juiste klik met mensen te vinden als het gaat om het aangaan van nieuwe partnerschappen en het ontwikkelen van onze sterk op netwerken gefocuste gemeenschap van teambuilding professionals over de hele wereld. Het vrolijke team van Agentūra ŪPAS zal zeker veel toevoegen aan de Catalyst-cultuur.

In de afgelopen jaren hebben we onze naam gevestigd als de beste teambuilding operator in Litouwen. Nadat we al een uitgebreide portfolio van teambuilding activiteiten hebben ontwikkeld, willen we onze goede reputatie graag behouden. Door samen te werken met Catalyst kunnen we onze klanten nu nog meer keuze en verscheidenheid aan unieke teambuilding oplossingen bieden en blijven wij aan de top van onze game. Catalyst zorgt voor de productontwikkeling en wij richten ons op verkoop en levering.

De Baltische regio ziet een dramatische toename van bedrijvigheid rond incentives, en deze klanten hebben hoge verwachtingen wat betreft teambuilding. Catalyst staat bekend om kwaliteit en innovatie als het gaat om het ontwerpen van teamgames en we hebben de professionele voorsprong als het gaat om levering. Samen vormen wij een winnend team!

Darius Lomsargis directeur van Agentūra ŪPAS

Als je op zoek bent naar evenementen voor teambuilding, energizers voor conferenties, ijsbrekers, off-site teamactiviteiten of interactieve bedrijfssimulaties in Vilnius, Riga of Tallinn, ga dan naar  www.catalystteambuilding.lt