2 juni 2017

Teambuilding.ie, het grootste teambuildingbedrijf van Ierland, zal toonaangevende corporate evenementenprogramma's naar het Verenigd Koninkrijk brengen via hun nieuwe samenwerking met Catalyst Global.

Eerder dit jaar greep Catalyst Global de kans, na de plotselinge liquidatie van de Bluehat Groep, om opnieuw te bekijken hoe zij licenties aanboden in het Verenigd Koninkrijk. Na een aanbestedingsproject met een competitief aanbod van enkele van de bekendste teambuilding- en trainingsbedrijven in het Verenigd Koninkrijk, heeft Catalyst Global twee ondernemingen in het Verenigd Koninkrijk rechten toegekend om daar hun producten, Teambuilding.ie en Team Challenge Company te mogen distribueren.

"We waren onder de indruk van het niveau van de applicaties. Het was een moeilijke beslissing, “zegt Guy Baker, CEO bij Catalyst Global.
 "We waren op zoek naar gevestigde ondernemingen met een hoge mate van integriteit, met een gevestigd klantenbestand en uitgebreide kennis van en passie voor de kracht van teambuilding. "

Teambuilding.ie heeft sinds 2011 de exclusieve licentie voor Catalyst Global in Ierland, die inmiddels is uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, waaronder Engeland, Wales en Noord-Ierland. Volgens de nieuwe overeenkomst zal Teambuilding.ie alle 1Global verkopen en distribueren naar deze markten.

In 2016 heeft Teambuilding.ie meer dan 500 evenementen gerealiseerd voor internationaal gerenommeerde organisaties, waaronder Google, Jaguar Landrover en TE Connectivity.

"Het was voor ons vanzelfsprekend om voor Teambuilding.ie te kiezen. Zij hebben een indrukwekkende staat van dienst en hebben sinds 2011 de Catalyst Global licentie voor Ierland. Ze werken consistent met internationaal erkende merken en hebben ook geweldige oplossingen voor kleinere bedrijven. Hun teams zijn reeds goed vertrouwd met de verkoop en levering van onze producten.“, aldus Bakker.

David Bassett, Managing Director van Teambuilding.ie, zei

"Wij zijn verheugd over uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk met onze nieuwe Catalyst Global partnerschap. De zakelijke toerismebranche in het VK wordt geschat op meer dan  £ 9 miljard, en wij hebben begrepen dat deze naar verwachting nog zal groeien. Onze vaste relatie met Catalyst Global helpt ons om uitzonderlijke ervaringen te creëren die onze klanten voor altijd zullen bijblijven."