24 maart 2015

Catalyst Global is verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Team Up Events die een exclusieve licentie hebben gekregen om Catalyst teambuilding producten in Nieuw-Zeeland te verkopen en te leveren.

Team Up Events is een gevestigd teambuilding bedrijf dat actief is in Auckland, Tauranga, Hamilton, Christchurch, Rotorua, Taupo, Wellington, Christchurch en regionale centra in heel Nieuw-Zeeland. Team Up Events is er trots op originele, beproefde en gepassioneerde evenementen te leveren die aansluiten op de individuele behoeften van hun klanten.

Met meer dan 10 jaar ervaring in bedrijfsopleiding, teambuilding en high-performance sport coaching brengen algemeen directeur, Stu Robertson en zijn team een ​​schat aan kennis en een breed scala aan vaardigheden en expertise mee naar het Catalyst teambuilding netwerk.

Stu ziet de samenwerking met Catalyst Global als een geweldige kans om bedrijven in Nieuw-Zeeland te laten kennismaken met de meest geavanceerde en beproefde teambuilding programma's en -activiteiten ter wereld.

"We zijn enorm trots om lid te worden van de steeds groter wordende gemeenschap van Catalyst Global kantoren die wereldwijd actief zijn. Als de exclusieve licentiehouder voor Nieuw-Zeeland en lid van dit netwerk met uitgebreide middelen, kan Team Up Events nu een reeks innovatieve en beproefde teambuilding programma's en -activiteiten aanbieden die nog nooit eerder op de NZ-markt beschikbaar waren."

Stu Robertson, Managing Director | Team Up Events

"De samenwerking met TeamUp Events is een strategische stap die ervoor zal zorgen dat Catalyst teambuilding producten worden verkocht en geleverd in Nieuw-Zeeland volgens onze hoge normen. We zijn ook erg enthousiast over de expertise die Stu en zijn team zullen toevoegen aan het Catalyst Team Building Netwerk. Door samenwerking en kruisbestuiving tussen onze partners kan Catalyst innoveren op een manier die anderen in onze branche niet kunnen. Nu, als het grootste netwerk voor teambuilding ter wereld, zijn wij de ‘thought leaders’ in onze branche. Als gevolg hiervan kunnen we doorgaan met het ontwikkelen van uitstekende, eigentijdse en gewenste creatieve oplossingen die opvallen in de massa."

Guy Baker CEO | Catalyst Global

Een groot aantal van de populairste Catalyst teambuilding evenementen, waaronder Flat Out Formula 1, Go Team, Trade Winds, Crescendo, en Rat Trap, zijn nu onderdeel van het exclusieve Team Up Events assortiment van innovatieve, boeiende en vooral leuke teambuildingprogramma's en aanbiedingen.

Voor meer informatie of om als eerste de Team Up evenementen te ervaren met het nieuwste scala aan Catalyst teambuilding programma's in Nieuw-Zeeland kun je de website van TeamUp Events bezoeken of vandaag nog contact opnemen met een van hun evenementcoördinatoren op  0800 TEAM UP (0800 832687)

Website : http://teamupevents.co.nz/