Toy Factory waren 200 conferentiedeelnemers betrokken om samen houten speelgoed te maken voor het goede doel." /> Heet van de naald! - Catalyst Teambuilding Netherlands
Toy Factory Charitable Team Building Activity

9 november 2011

We hebben net weer een succesvolle MVO-gerichte teamactiviteit geleverd. In Toy Factory waren 200 conferentiedeelnemers betrokken om samen houten speelgoed te maken voor het goede doel.

Catalyst partners Team Building Asia rondden het programma voor TE Connectivity af op hun conferentie in Shanghai. Ze werkten samen in 18 teams en vormden productielijnen om een ​​hele reeks felgekleurde houten speelgoedjes te assembleren en te schilderen. Na afloop van het evenement ontvingen goede doelen voor kinderen in het gebied dankbaar dozen met raceauto’s, boten en tweedekkers.

Toy Factory werd zeer positief onthaald en leidde tot een positieve teamervaring waarbij deelnemers een actieve rol konden spelen in de sociale verantwoordelijkheid van hun bedrijf.

Het feestseizoen nadert snel! Als je op zoek bent naar een teamactiviteit met kerstgevoel, dan is Toy Factory misschien wel het ideale evenement om je team in "hulpjes van de kerstman" te veranderen.

Klik hier voor meer informatie over Toy Factory