9 februari 2015

Het Nederlandse bedrijf Windshift is toegetreden tot het Catalyst Global teambuilding netwerk.

Windshift werd meer dan 13 jaar geleden opgericht en ze werd in Nederland synoniem voor strandgerelateerde evenementen zoals vliegeren, strandschieten en strandzeilen. Ze zijn lang populair geweest en staan ​​bekend om hun unieke actieve oplossingen voor personeelsdagen en teambuilding evenementen.

Mede dankzij de groeiende vraag van hun grote vaste klantenbestand en een groei in de evenementen- en conferentiemarkt in Nederland, heeft Windshift, met diversificatie in gedachte, een licentie getekend voor het leveren van de wereldberoemde Catalyst Global teambuilding producten aan Nederland.

In een recent interview zei oprichter Alex ten Klein over hun beslissing om zich aan te sluiten bij het Catalyst Global-netwerk.

"Als bedrijf en op een persoonlijk niveau wilde ik uitbreiden naar meer teambuildingactiviteiten. Ik zie een enorm potentieel in onze markt. De Catalyst Global productenportfolio is een perfecte manier om verdere groei te realiseren in onze traditionele markt, strandevenementen, maar bovendien zullen ze ons een voorsprong bezorgen op de steeds groter wordende conferentie- en evenementenmarkt. Het is een opwindende zet voor Windshift."

Het is ook opwindend nieuws voor ons hier bij Catalyst Global. Met de toevoeging van Windshift wordt Catalyst Global nu vertegenwoordigd door 31 partners in 71 landen. In 2014 werden 1725 Catalyst Global programma's uitgevoerd waaraan 145.337 deelnemers deelnamen, waarmee het het grootste wereldwijde netwerk voor teambuilding werd. Windshift brengt haar uitgebreide kennis van de outdoor markt en een nieuw niveau van unieke expertise naar het Catalyst Global-netwerk.

Om erachter te komen hoe Windshift een oplossing kan aanbieden voor jouw volgende congres-, evenement- of teambuilding bijeenkomst, bezoek je hun website op www.windshift.nl.