11 juli 2014

Catalyst Global is verheugd om Work Happiness Japan te verwelkomen in haar immer groeiende internationale netwerk van teambuilding bedrijven. Work Happiness zijn consultancyspecialisten op het gebied van organisatiehervorming, leiderschapsmanagement, seminars voor training van nieuwe werknemers en teambuilding voor bedrijven.

In mei 2014 legde de veel reizende CEO van Catalyst Global, Guy Baker, zijn eerste bezoek aan Japan af om toezicht te houden op het faciliteren van een Catalyst teambuilding evenement 'Flat Out Rickshaw'. Het was een groot succes. Guy maakte van deze gelegenheid gebruik om tijdens zijn bezoek een aantal belangrijke teambuilding bedrijven te ontmoeten. Toen hij President Shingo Yoshimura en Business Development Manager, Eatsuh "Katsu" Katsuaki van Work Happiness ontmoette, zag hij onmiddellijk overeenkomsten tussen Work Happiness en Catalyst Global. Work Happiness zijn consultancyspecialisten op het gebied van organisatiehervorming, leiderschapsmanagement, seminars voor training van nieuwe werknemers en teambuilding voor bedrijven in Hamamatsu-cho in het centrum van Tokio

Kort daarna gaf Work Happiness aan interesse te hebben om licentiehouder te worden van Catalyst Global producten in Japan. Katsu legde uit dat ze het heel druk hebben met de dagelijkse gang van zaken en dat ze net als veel andere Catalyst Global licentienemers weinig tijd hebben als het gaat om productonderzoek en -ontwikkeling, hoewel ze het wel zien als een belangrijk onderdeel van hun bedrijf. Hij zei verder dat Work Happiness ook heel graag lid wil worden van een wereldwijd netwerk van gelijkgestemde teambuilding bedrijven om inzichten, verkoopleads en plezier te delen! Catalyst Global is de juiste fit.

Catalyst Global is verheugd om Work Happiness Japan te verwelkomen in haar immer groeiende internationale netwerk van teambuilding bedrijven en is blij dat Catalyst Global producten nu beschikbaar zijn voor bedrijven in Japan.

Neem voor meer informatie over teambuilding activiteiten in Japan contact met ons op

ワークハピネスのモットー

株式会社ワークハピネスでは、「世界中の組織を、”Work Happiness”にあふれるチームに変えること。」をモットーに、スタンス強化系・スキル&ナレッジ強化系など目的に応じた新入社員・若手・管理職研修などの人材開発や、企業の変革期における戦略転換・風土変革などの組織改革コンサルティングを提供しております。