People Power Grand Prix Go Cart Outdoor Activities

People Power Grand Prix Maak een door mensen aangedreven go-cart

Overview

  • 1 hour - 2 hours
  • Outdoors
  • Competitive
  • Minimum: 20
  • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Opwinding en sensatie met een hoog octaangehalte. Door mensen aangedreven go-cart kits
People Power Grand Prix Logo

Program outline

Breng de opwinding, sensatie en glamour behorende bij de meest exclusieve motorsport ter wereld naar uw evenement met People Power Grand Prix. Deze teambuilding activiteit heeft een hoog octaangehalte! Door mensen aangedreven, hi-tech go-karts tegen elkaar laten racen is een echte uitdaging. Niet alleen mentaal, maar wat dacht u van de spieren? De teams strijden om kartonderdelen in een serie mentale en fysieke wedstrijden. Daarna moeten ze hun kart in elkaar zetten.

Rollen worden toegewezen - wie wordt chauffeur, pit crew of duwer? Teams oefenen om seconden van hun tijd af te halen en dan is het tijd voor de race!

Omdat het een buitenevenement is kan People Power Grand Prix in slechts 30 minuten, van het bouwen tot de races, afgewerkt worden. Maar, als u dat wilt, kan het ook in een compleet extravagant Grand Prix programma voor een halve dag veranderd worden. Het is de perfecte keus om elk evenement spetterend af te sluiten als de winnaars het podium betreden om door iedereen te worden toegejuicht onder de onvermijdelijke Champagne 'douche'.

Learning and development outcomes

People Power Grand Prix daagt teams uit om, met precisie, effectief samen te werken. Teams moeten creatief en innovatief nadenken om de beste oplossing te vinden om hun kart in elkaar te zetten, ermee te racen en ook hun pitstops te stroomlijnen. Deelnemers kunnen hun probleemoplossende vaardigheden in een informele omgeving laten zien. People Power Grand Prix is een fantastische en geweldige manier om teams te verbinden terwijl de mensen ontzettend veel lol beleven, iets waar nog lang nadat het evenement is afgelopen over nagepraat zal worden.

Dit is een teambuilding activiteit waar deelnemers nog beter leren samenwerken, hun communicatie verder verbeteren en hun zelfvertrouwen vergroten.

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

  • Fun & Motivation
  • Practical leadership
  • Team Dynamics
  • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.