Two Tribes Team Building Fun Events Venue

Two Tribes Inheemse spellenolympiade

Overview

 • 2 hours - 4 hours
 • Outdoors
 • Competitive and Collaborative
 • Minimum: 20
 • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Een alternatieve Olympiade die sport voor iedereen biedt. Met Two Tribes worden inheemse spellen uit alle hoeken van de wereld gevierd.
Two Tribes Logo

Program outline

Elk van de zorgvuldig in volgorde uitgevoerde sportieve uitdagingen in Two Tribes is ontworpen om mensen ongeacht hun fysieke mogelijkheden aan te moedigen om deel te nemen in een leuke en stimulerende omgeving. Ontworpen om het hart sneller te laten kloppen staat deze gezonde ervaring helemaal in het teken van integriteit, inclusiviteit en wederzijds respect. Het unieke format van Two Tribes creëert een gelijkspeelveld en laat deelnemers kennis maken met traditionele sporten, die zij anders misschien nooit zelf zouden kunnen ervaren.

Om te beginnen vorm je met de hele groep twee tegenovergestelde stammen, een rode en een blauwe. Elke stam maakt vervolgens een gelijk aantal kleinere subteams. De actie begint met een warm up waarbij teams hun eigen op maat gemaakte stammenuitrusting maken.

Gekleed om indruk te maken draait elk team vervolgens door een circuit vol uitdagingen, waarbij ze het opnemen tegen teams van de andere stam. Punten verzameld door de teams dragen bij aan de totale score van hun stam. Strategie vormt de sleutel tot succes - de regels stellen teams in staat om hun sterke punten uit te spelen, door geselecteerde spelers tijdens enkele uitdagingen rust te gunnen en om hun kracht te sparen voor hun favoriete onderdelen.

Iedereen heeft de kans om mee te doen en bij te dragen aan het team en teamsucces. Er zijn rollen voor iedereen.

Tijdens de slotceremonie staan de rode en blauwe stammen tegenover elkaar voor een laatste confrontatie met Haka. Een opzwepende ceremoniële dans uit Nieuw-Zeeland. Het best presterende team van elke queste en de algehele winnende stam worden aangekondigd. De Two Tribes zijn weer verenigd en vieren hun vele successen samen.

Learning and development outcomes

Deelnemers maken kennis met ongewone traditionele sporten op een manier die bevorderlijk is voor de participatie, integratie en wederzijds respect. Ontworpen om het hart sneller te doen kloppen ontwikkelt deze gezonde activiteit teamdynamiek terwijl je plezier beleeft! Strategie is de sleutel tot succes omdat de regels teams in staat stellen hun sterke punten uit te spelen door geselecteerde spelers tijdens enkele uitdagingen rust te gunnen en om hun kracht te sparen voor hun favoriete onderdelen.

Corporate Social Responsibility ideas Corporate Social Responsibility Logo

Gebruik Two Tribes om mensen bewust te maken van ecologische en sociale uitdagingen van inheemse volkeren en landen in de derde wereld. Verdiende punten kunnen worden gomgezet in B1G1 effecten voor een goed doel gekozen door de winnende stam.

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

 • Cross Functional co-operation
 • Exploring Excellence
 • Fun & Motivation
 • Strategy Communication
 • Team Dynamics
 • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.