Hole In One Indoor Team Building Game

Hole in One Golf toernooi met een gemeenschappelijke focus

Overview

  • 1 hour 30 minutes - 2 hours
  • Indoors
  • Competitive and Collaborative
  • Minimum: 18
  • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Breng uw teams onder par in a mini golf tournooi met een gemeenschapsfocus.
Hole in One Helping People in Need

Program outline

Golf is altijd al een populaire sport geweest in zakelijk netwerken, of het nu op de baan is of in de vergaderruimte. We hebben deze eerbiedwaardige sport in een leuke en boeiende miniversie veranderd waarbij iedereen op een zinvolle manier betrokken kan worden.

Met Hole in One werken deelnemers in teams samen om een uitdagende minigolfbaan te ontwerpen en te bouwen waar ze uiteindelijk op zullen spelen tijdens een competitief en leuk toernooi. Teams ontwerpen hun baan met behulp van de verstrekte materialen. De uitdaging is dat elk gat zo moet worden gemaakt dat het leuk, uitdagend en conceptueel anders is. Elk team is ook verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van een eigen putter die ze in het laatste toernooi zullen gebruiken als ze elke hole spelen en de score bijhouden.

Learning and development outcomes

Hole In One is is een hoog energie activiteit waarin iedereen betrokken is bij alle aspecten van het beantwoorden van uitdagende vragen, creatief ontwerpen en het bouwen van de golfbaan om op te spelen. Creativiteit en vindingrijkheid komen naar boven! Communicatie- en projectmanagementvaardigheden worden gebruikt bij het ontwerpen van hun minigolfbaan. Deelnemers hebben plezier en voelen zich geweldig door te geven!

Corporate Social Responsibility ideas Corporate Social Responsibility Logo

In de geest van maatschappelijk verantwoord ondernemen gebruikt Hole in One ingeblikte goederen en niet-bederfelijke verpakte etenswaren als onderdeel van de materialen om elk gedeelte van de baan te bouwen. Na het teambuildingsevenement wordt het voedsel gedoneerd aan de door u gekozen lokale liefdadigheidsinstelling die de kloof tussen honger en voedselverspilling dicht. Als blijk van goede wil wordt aan elke deelnemer gevraagd om 5-10 items van een door een lokale liefdadigheidsorganisatie vooraf aangeleverd 'verlanglijstje' te halen. Als alternatief kunnen wij voor ingeblikte en droge goederen zorgen die voor het programma kunnen worden gebruikt of kunnen teams met een vooraf bepaald budget voorafgaand aan het evenement gaan winkelen voor een goed doel.

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

  • Corporate Responsibility
  • Customer Service
  • Fun & Motivation
  • Project planning
  • Stimulating Creativity

Send enquiry

Fields with * are required.